| ionutz598 a întrebat:

Daca faci un timp sala ce se intampla?, te umfli, te latesti nu mai cresti in inaltime deloc sau cresti normal in h?
da ma refer fara sa iei prostii...steroizi,proteine etc

10 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

De cand e proteina prostie geniule? laughing
Tu crezi ca daca mergi pana la sala si inapoi si o freci putin acolo te faci ca o bestie? laughing e munca fratioare

| Syotos a răspuns:

In functie de cum faci antrenamentele te maresti sa zic asa. Nu mai cresti daca ridici greutati deasupra capului in rest nu e nici-o problema.

| Jigsaw a răspuns:

Nu vorbiţi fără să ştiţi, nu iţi afecteaza creşterea deloc, te dezvolţi mai bine decât unul care nu face.

| ghiolbitza a răspuns:

Eu chiar nu stiu de unde ati scos asta cu,, daca ridici greutati deasupra capului nu mai cresti,, Eu fac sala de 3 ani si nu m-am oprit din crestere, chiar m-am inaltat. Am facut un timp exercitii ca sa pun masa musculara, de la o vreme fac doar pentru intretinere si nu am avut nici un fel de problema.
Da, te latesti daca lucrezi excesiv spate si piept + umeri, dar nu e indicat, decat daca vrei sa faci performanta. E indicat sa combini sala cu inotul, alergatul sau aerobicul sau macar exercitii cardio ca sa se defineasca muschii. Intrebati de antrenorul de la sala, sau de cel responsabil de sala cum sa lucrati, programe de exercitii( grupe de muschi, serii, repetari), nu mai faceti asa de capul vostru ca de asta te trezesti fleoscait si lasat.

| Syotos a răspuns (pentru ghiolbitza):

Pai depinde si ce varsa ai pana la 21 de ani oasele se mai dezvolta sa zic asa. De aceea nu este prea recomandat sa incepi sala sub 18 ani deoarece nu esti prea dezovlat ma refer la oase. Dar credeti ce vreti. Voi stiti oh go on WTVR

| th3end a răspuns:

Pai te "umflii" doar in zonele pe care le "lucrezi".Dar nu o umflere exageratahee hee.
Iar in legatura cu cresterea...nu o sa ai nicio problema, o sa te dezvolti normal, la fel.Nu iti afecteaza dezvoltareawinking

| AdiBSN a răspuns:

Proteinele prostii?
Cel mai bine pentru tine si pentru istoria culturismului e sa nu te apuci de sala. O vei face de ras doar.

| stefy2123 a răspuns:

Este adevarat ca nu mai cresti normal cum ar trebui. daca ai peste 18 ani trebuie sa faci sala mai mereu altfel ti se lasa muschii

| Arlekyn_Robert_1990 a răspuns:

Te dezvolti normal...depinde de cati ani ai