Nu trebuie sa faci febra musculara, febra musculara se face daca nu ai facut sport de mult timp si te fortezi prea mult dintr-o data. Daca nu o faci, nu inseamna ca ai muncit degeaba.
Dar daca nu poti merge la sala prea des, e bine sa continui exercitiile acasa. Ai putea face flotari, abdomene(pentru patratele ) si sa ridici niste gantere, pe care le poti cumpara si nu cred ca sunt scumpe.
Bafta!
Febra musculara faci atunci cand muschii tai nu sunt obisnuiti cu efortul de la sala sau ai exagerat cu sala, eu asa stiu, daca nu ai facut febra inseamna ca, corpul tau s-a obisnuit cu miscarea.asa e si normal! funda?
Febra musculara o faci atunci cand supra soliciti muschii. Daca tu ai facut exercitii si n-ai facut febra musculara nu-i nimic, n-ai muncit degeaba.
Eu nu cred ca trebuie neaparat sa faci febra. stiu ca febra se face primele zile, dar apoi cand te obisnuiesti cu efortul nu mai faci, totusi muschiul lucreza, nu vad de ce nu ar exista dezvoltare musculara. adica, banuiesc ca culturistii nu fac febra, pentru ca sunt obisniuti cu efortul, daca intelegi ce vreau sa spun.
Nu mai faci febra pentru ca s-a obisnuit muschiul cu efortul la care il supui. Daca vrei sa ai progrese, la fiecare antrenament trebuie sa te depasesti, deci dupa fiecare antrenament trebuie sa ai febra
catalintigrul19 întreabă: