| ManRight2000 a întrebat:

Daca o persoana slabeste foarte mult,exista riscul de a aparea surplus de piele in zona burtii,pieptului,mainilor si picioarelor? Cum se poate remedia acest lucru? Sunt eficiente abdomenele, flotarile in acest caz? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Razvan1lol a răspuns:

Daca ai 100 de kg sa spunem, si de exemplu slabesti dintr-o data, nu e bine pentru piele, chiar daca faci exercitii de tonifiere, nu ajuta mult, pentru ca daca sunt arse grasimile rapid, piele nu are timp sa se (nu stiu ce cuvant sa folosesc) ' conformeze sa zic, sitatiei asa rapid. De asta stii ca se spune slabeste usor si cu cap. Acum depinde de corp, si cat de inalt esti sau nu, sau cate kg ai big grin Cele mai indicate, sunt cum am zis exercitiile de tonifiere. Poti sa iei toate grupele pe rand, abdomen, fese, picioare, maini, sau depinde unde ai sau are persoana respectiva surplus mai mare de grasime. Si eventual are nevoie masa musculara, nu este necesar doar sa slabesti. Pentru ca odata ce slabesti, pentru ca nu se mananca cantitatea necesare de vitamine, proteine, carbo etc, muschii si ei la randul lor "se lasa". Sper ca am explicat bine si te-am ajutat big grin Si ultima solutie este operatia pentru taierea/scoaterea surplusului de piele.( habar nu am cum ii spune ), dar asta este in cazuri extreme cand intr-adevar ai 200 de kg si pielea nu se mai "modeleaza" pe corp.

1 răspuns:
| robert1025 a răspuns:

Buna! Daca o persoana a slabit foarte mult nu sunt eficiente exercitiile fizice. Din cate am auzit trebuie facuta operatie pentru surplusul de piele. Dar cred ca exista si niste pastile.