| Darius50boss a întrebat:

Salut, dacă ridic 90 kilograme la piept sunt destul de puternic?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, doar un prost care poate sa faca hernie de disc, la anisorii astia.

Iata de ce copilasii si adolescentii NU au voie sa faca sala sau sa ridice greutati la anii astia:

https://www.facebook.com/reel/1248955382712908

| Darius50boss explică (pentru Violleta2022):

Am 18 ani

| Violleta2022 a răspuns (pentru Darius50boss):

Ai 17 ani ...asa cum ai declarat chiar tu aici:

https://www.tpu.ro/utilizator/abnvsk/intrebari/

In orice caz, esti considerat tot copil adolescent pana la 20 de ani, deci tot NU este pentru mersul la sala si pentru ridicat grautati!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Destul.

| lpavel a răspuns:

Putin peste mediu dar nu destul!

| johnnny123 a răspuns:

Ce înțelegi prin "destul de puternic"?

Ești destul de puternic pentru a presta activitățile normale pe care le prestează de regulă un om? Da.

Ești destul de puternic pentru a arunca mașini ca Hulk?
Nu.

| AnastasiaK a răspuns:

Sunt foarte curioasă cum ridici tu la piept big grin
Vezi unul prin sală că lucrează ÎMPINS LA PIEPT cu 90kg și apuci și tu bara și o "ridici"...sau cum faci mai exact?

Să tastezi numere mari e ușor, să înveți denumiri de bază ale exercițiilor...mai greu

| andreixluv a răspuns:

Salut! Totul depinde de varsta/inaltimea ta. Acestea pot diferi. Daca ai undeva la 60 de kg si 1.70, 90kg la piept pot fi considerate destul de multe, avand statutul de puternic. Desigur, poti fi si la inceput, iar daca te vei tine de treaba asta, vei ajunge sa fii puternic in adevaratul sens al cuvantului, dar nimeni nu face muschi peste noapte. Ma poti contacta sa-ti fac legatura cu un fitness trainer, cu preturi decente, pentru un plan alimentar decent, la fel si un workout plan pentru incepatori/avansati.

| Darius50boss explică (pentru andreixluv):

Mulțumesc pentru oferta, dar am un unchi care a fost la sala cam la vârsta mea și mă învață