Sunt multe chestii care afecteaza tesururile. Este de fapt o practica pentru culturisti sa nu bea apa sau lichide deloc timp de 2 zile ca sa se vada muschii mai bine. Actori, bodybuilderi, multi fac asta. Dar depinde de multe variabile cat de multa apa retin celulele tale musculare. Evident ca daca se vad muschii asa tu esti intr-o conditie nesanatoasa si nenaturala, nu ai forta in muschi, esti deshidratat, ai facut restrictie de glucoza, apa, sare, proteine. Si daca ai si procentul de grasime mic atunci se vede si mai striat si definit muschiul, ma refer la un 3%, 5%. Muschii tai nu ar trebui niciodata sa arate asa si sa iti puste venele, ei trebuie sa fie moi si normali. Ronaldo e ala care fuge 90 de minute, nu Schwarzenegger
În timpul antrenamentului rar se hidratează și ți aș zice că are chiar multă forță. Mi a zia că în liceu se ocupa doar cu tracțiunile și best ul lui a fost 70 de tracțiuni
Am vazut si eu baieti de la gimnastica, nu au triceps asa cum spui tu. Sunt foarte bune ca exercitii oricum
Daca muschii tai arata 3D ca in desene, unde se vad toate striiatiile, venele etc cel mai probabil e pe steroizi sau chestii asemanatoare. Dar in acelasi timp poate exagerezi tu si tricepsul nu arata chiar asa iesit din comun, fara poze nu putem sti.Plus ca in 10 ani, daca esti consecvent in antrenament poti dezvolta un corp destul de spectaculos.
1.Minte ca nu are o alimentatie bine pusa la punct.
2. Un genetic extraordinar
3. Posibil sa fie pe substante
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: