| Camataru77 a întrebat:

Salut, de 2 ani jumate încoace m-am mutat in alta tara și am acaparat un stil de viață foarte sedentar. Ajung undeva pe la 500 1000 de pași pe zi și asa de 2 ani încoace.Recent m-am apucat de sală și ieri am făcut scări rulante 10 minute și după bandă în panta și alergare intensă când eram pe punctul să termin încălzirea ca după mergeam la forță am simțit ceva foarte intens la inimă ca și cum ar vrea să se oprească ca și un fel de șoc la nivelul ei. M am speriat foarte tare și m-am dus în vestiar să ma așez puțin jos până mi-a trecut după care am ieșit din sală fiindcă a fost un moment înfricoșător. Menționez ca am 16 ani, acum 3 luni am avut niște simptome tot din partea inimii dar am fost la spitale și cardiologi și au spus ca e totul ok nu știu ce sa cred eu știu mai bine ce simt. Va cer doar o părere ce ați face în locul meu? Îmi e frică să ma mai duc să fac sport din cauza asta.

3 răspunsuri:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Motive
1 Ai consumat cafea/bauturi energizante inaintea antrenamentului
2 Nu ai ore fixe cand mananci, nu este bine nici sa mergi la sala pe stomacul gol, nici sa mananci chiar inainte de a merge la sala
3 ai o inima foarte slaba si muschii iti sunt nelucrati
4 Ai inceput antrenamentul brusc si nu ai crescut intensitatea treptat
5 Nu ai respirat corect in timp ce executai exercitiile.
6 Ai fortat foarte tare fiind incepator

| Camataru77 explică (pentru IL0VEDINER0):

Ești în domeniul Fitness-ului?

| Violleta2022 a răspuns:

A fost doar un atac de panica, nimic la inima.
Vezi tu, cand te apuci de sala sau faci sport, dupa ec nu ai facut nimic timp de 2 ani, nu te apuci de tras la fiare din prima zi, ca lesini. In prima zi alergi usor vreo 10 min si in fiecare zi urci timpul cu cate 5 minute, iar de fiare te apuci dupa 1 luna, cand ti-ai mai crescut rezistenta.