Luni piept biceps
marti abdomen picioare
miercuri pauza
joi spate triceps
vineri umeri trapez
fiecare grupa lucrezi din 3-4 unghiuri diferite
la un exercitiu faci 4 serii a cate 8-10 repetari. bafta
La inaltimea ta ai cam putine kg, eu spun mai intai sa ai o alimentatie mai organizata, numai manca orice, va mai mult efort, eu zic ca in fiecare zi sa ai un aparat diferit timp de 2 ore pe zi. Gen azi spate, maine picioare, poimaine abdomen si asa mai departe, insa totul se bazeaza pe alimentatie, daca esti la o sala buna poti avea un om care sa te ajute cu ce vrei tu sa faci.
2 ore pe zi? Ala nu e antrenamnet, aia e bataie de joc.
Un antrenamnet dureaza maxim 1 ora. 45 de minute ar fi ideal
Atunci fa tu 45 de minute, si dupa va intrebati ca de ce nu observati nicio schimbare, eu am numai prieteni care fac sala, si crede-ma ca daca vezi reazultatele dupa 1-2 ani de zile spui ca a luat numai steroizi, fara munca nu faci nimic, in fine.
Un antrenament de 45 de minute facut corect, o sa schipatezi pana la vestiar dupa sau o sa ai febra 3 zile.
Stiu foarte bine ce spun, eu stau maxim 1 ora la sala si am 43 in brat.
Mai documenteaza-te, dupa o ora deja incepe sa scada productia de testosteron, care e vitala pentru muschi si antrenamentul deja devine contra-productiv.
Fiind incepator, evita "greutati cat mai mari", din cauza ca nu ai inca articulatiile intarite. De-aia in primele 6 luni ( chiar 1 an ) e recomandat sa lucrezi cu greutati mai mici si mai mult la aparate.
Ramai la 12-13 repetari.
Dupa ce progresezi, treci la 8-10 repetari / serie :
Uite aici explicat mai bine :
http://www.getfit.ro/......serie.html
Dupa o ora scade productia de testosteron si deja e contra-productiv antrenamentul.
Conteaza, intensitate mare/antrenament scurt = cea mai buna combinatie pentru progrese ca lumea.
Eu stau cam 45-50 de minute si mai alerg 10-15 minute dupa ( in functie de cat am stat ).
Mareste intensitatea, sa nu mai ai nevoie de 2 ore. Daca dupa 45 de minute schiopatezi pana la vestiar => te-ai antrenat bine
Cipi1212 întreabă: