Mie tipul ăsta de durere îmi sună a execuție incorectă mai repede decât lipsa încălzirii.
Am cunoscut odata un practicant de wushu care se dadea rotund ca moama ce tari suntem noi, facem 6 ore intregi de incalzire
NU ar trebui sa faci sport fara incalzire, poti sa te ranesti serios... in ORICE sport, FARA EXCEPTIE... OARECARE
Ca nu faci incalzire, desi ar fi culmea. Stai calm si fa in continuare. Baga 100!
Văd că toți de aici sugerează încălzire...de acord că e necesară, dar nu cred că de la lipsa ei simți durerea. Mai degrabă aș zice că ai o poziție incorectă care pune prea multă presinue pe articulația respectivă SAU ți-ai suprasolicitat/lezat încheietura prin alte activități (de exemplu, dacă practici sport de contact se poate întâmpla) și simți asta la flotări unde sunt solicitate și încheieturile.
Sugestie: fă flotări în pumni.
E vorba de antrenament, presupun ca esti incepator daca faci zilnic nu o sa te mai doara pentru ca o antrenezi
Da. Fac antrenamente cam de 2 săptămâni și doar eram curios daca mă doare încheietura din cauza executării incorecte a exercițiilor
De obicei articulatiile dor deoarece nu sunt bine incalzite
daca te doare in continuu ia un antiinflamator si consulta-ti medicu de fam