Https://www.youtube.com/......tps?/watch
Primul exercitiu de acolo.
Flexii Larrat stii sa faci? Alea unde te apleci cu tot corpul peste banca.
Fa mai multa izometrie pe stanga.
Si la masa, trage cu stanga mai mult si doar cu adversari mai tari ca tine.
Nu, am zis LA MASA cu OAMENI mai tari ca tine.
Tu nu te antrenezi la masa? Da-le naibii de bari deocamdata.
p.s. : izometria e cel mai bun exercitiu pentru skan, la skan folosesti forta fara miscare.
La bara poti sa stai intr-o mana ( cu incheietura indoita evident ) la 90 de grade, cat de mult poti tu. Daca nu poti sa stai intr-o mana, ataunci o mana + 2 degete de la cealalta.
Da.
Asa lucrez eu cu rollingu :
https://www.youtube.com/watch?v=QgCyhkLa4Co&list=UUoBU7o5YdUw_o32hzh7TWFw
Pai nu pun doar pe ala cu greutati numai ca as vrea sa-mi maresc forta si simt ca-mi lucreaza foarte bine antebratul, rotatorii si inchietura cu aceste exercitii + ca, cu exercitiile astea am ajuns sa pun baieti pe care acum un an nici nu ii miscam...(ce-i drept ei nu practica skan)
Mda, dar faza e ca eu nu prea am cu cine sa ma pun, caci acum cum e vacanță nu pot sa merg la o sala de antrenament pentru. skan (cu toate ca la noi in oras este una) deoarece toata vara stau la tara. Iar in sat cu astia daca ma pun trag "pe viata si pe moarte" deci nici vorba de antrenament... de aia pun mai mult accentul pe antrenament cu greutati...
Https://www.youtube.com/......tps?/watch
Primul exercitiu de acolo.
Flexii Larrat stii sa faci? Alea unde te apleci cu tot corpul peste banca.
Inainte de toate, documenteaza-te de toate grupele de muschi.Cauti carti sau siteuri cu antrenamente la sportul asta. Poti gasi siteuri unde sa afli cu ce scule iti antrenezi grupele de muschi.Insisti mai mult pe mana stanga cu auntrenamentul.Deci inainte de toate documnetezate despre acest sport si apoi incepi sa tragi de fiare. Dupa ureche ...nu faci nimic.
De documentat nu pot sa zic ca nu m-am documentat stiu destule nu-ti fa probleme. Si normal ca trebuie' sa insist pe mana stanga mai mult + ca trebuie cu greutati mai mici si cu timpul o sa ajunga la "nivelul dreptei", numai eu am vrut niste pareri doar.
"tragi de fiare" pentru culturism sau alte sporturi, nu pentru skandenberg.
pentru skandenberg te antrenezi cu oameni, e mult mai eficient.