| wwoollvv a întrebat:

Salut! De ceva vreme(de aprox 5-6 ani) ma rog de parintii mei, in special de mama, sa ma duca la hochei. Nu, nu la un meci. La meciuri am fost de multe ori. Vreau sa practic si nici acum nu am primit un raspuns. M-au dus la alt sport, pe care il adoram, dar acum m-am plictisit de el, iar alt sport pe care l-as putea practica nu stiu. Nu as vrea neaparat hochei de performanta, as vrea doar de placere dar din ce am cautat nu exista asa ceva. Apropo, sunt fata, iar in Romania(Brasov) cred ca e echipa de fete doar de U12 si U14(sau cel putin asa era in 2018-2019). Eu ma incadrez la categoria de U12. Nu este prea tarziu sa ma apuc? As vrea ca portar, desi aceasta munca necesita mult efort si bani, dar e sportul preferat al meu de cand eram mica si inca regret si probabil voi regreta faptul ca nu sunt baiat si faptul ca probabil nu i-am rugat destul incat sa ma poata duca. Unii spuneati sa se duca la patinoarul olimpic sa se intereseze, dar la cat de putin timp au liber, nu cred ca se va intampla. Aveti voi idei cum ii pot ruga sa ma lase sa incerc sa vad cum e? Vreau sa le arat, poate poate ma vor duce. (Braosv)
Multumesc!

1 răspuns:
| Animeforlifee9921 a răspuns:

Poti incerca sa te mai rogi de ei, sau daca nu vor le mai zici ca si unii prieteni de ai tai merg acolo si le place. Si eu m-am rugat de ei sa ma inscrie la balet, pana cand au vazut ca chiar am pasiune si m-au inscris pana la urma