| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

De curând am împlini 18 ani,si as vrea sa puna pariurii,doar ca nu stiu cum sa procedez intr-o agentie.
Sumt un împatimit al sportului,știu lucrurile de baza la pariurii(1, X,2,psf etc),dar nu stiu unde gasesc evenimentele, cotele etc in agentie. Explicati-mi si mie pas cu pas ce trebuie sa fac pentru a pune un pariu.Multumesc

Răspuns Câştigător
| RzV28 a răspuns:

Cel mai simplu e sa iti faci biletele de acasa. La inceput e mult mai usor pana inveti toate treburile cu pariurile. Iti alegi o agentie la care sa joci, o cauti pe net, ca acum toate au site online de unde sa vezi meciurile, iti creezi un bilet acolo si majoritatea au generare cod bilet si cu acel cod te duci in agentie si iti scoate biletul. Din agentie e mai greu sa stai si sa cauti fiecare meci si cota in parte, pierzi cateva ore. Asa de acasa poti vedea pe alte site-uri diferite statistici despre meciuri sa ai si sanse sa castigi.

1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu joci la asa ceva. Banii "castigati" nu sunt munciti. Nimeni nu ar trebui sa joace la pariuri. Acestea ar trebui desfiintate. Inclusiv loteriile.
Statul roman stie asta, dar le accepta doar din pricina ca aceste agentii aduc bani in visteria statului, chiar daca acesti bani nu sunt munciti, ci castigati ilegal.

Aceasta este ca si cum am fi vazut ca cineva din fata noastra a pierdut o suma de bani din buzunar, iar noi o luam si nu i-o dam inapoi. La fel este si cu loteriile si cu pariurile si alte jocuri de felul acesta.
Macar daca omul ar fi donat banii cuiva, si tot ar fi gasit satisfactie; dar i-a dat altuia care poate e mai instarit decat el.

Dar daca o firma, o societate ofera premii consumatorilor ei din pricina ca isi permite datorita capitalului ei mare, atunci lucrurile stau cu totul altfel.