| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! De doua saptamani nu am mai facut sport, nu stiu ce se intampla cu mine nu mai am pur si simplu chef, mereu spun ca azi fac dar tot aman si chiar nu vreau sa ma plafonez asa e pacat pentru atata timp care am facut, ce sfaturi imi dati ca sa am mai multa motivatie? M-am si plictisit mai ales de genuflexiunile cu gantere si ma gandeam sa fac genuflexiuni cu banda elastica, nu stiu daca ar solicita la fel de bine muschii. Ce pot sa fac sa am motivatie si sa ma reapuc de sport sa nu mai tot aman? Ati patit asa? Funda!

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa naibii trasul de benzi si genoflexiuni, iesi afara si alerga 5km pe zi, inoata, bate mingea cu un vecin sau prieten, orice sport ti-ar fi mult mai folositor decat genoflexiunile si trasul de fiare, care nu sunt nici placute si nici prea folositoare daca nu sunt facute zilnic.

| Wordofthat999999 explică (pentru Violleta2022):

Asa este dar eu vreau sa fac maaa musculara la picioare si fese pentru asta fac...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Wordofthat999999):

Alergatul 5-10km pe zi, sau cu bicicleta, dezvolta acesti muschi.
Fotbalul dezvolta acesti muschi!
Asadar ai doua sporturi placute si serioase care SIGUR iti dezvolta acesti muschi.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns (pentru Violleta2022):

Fotbalul poate fi putin cam periculos si ineficient, mai degraba s-ar rezuma doar la alergat

| Violleta2022 a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

Intre 2-3 prieteni, fotbalul nu-i periculos deloc.
Eu, ca fata, l-am jucat cu copii mei de multe ori si chiar nu a fost niciodata periculos.

| yooshi a răspuns (pentru Violleta2022):

Trebuie sa lucrezi cu greutati ca sa cresti masa musculara, nu sa alergi sau sa mergi cu bicicleta lol

| Violleta2022 a răspuns (pentru yooshi):

Masa musculara se poate lucra si prin exercitii fizice intense.
Nu stiu cati anisori ai, dar te sfatuiesc sa te uiti la fotbalisti ca sa vezi picioare, pulpe si poponet tonifiat si musculuos au.
Atletii care alearga toata ziua, cu picioare super musculoase ori inotatorii.
Ciclistii (cei care merg cu bicicleta) sunt super fit: numai fibra musculata pe pulpa, gamba si poponet!

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns (pentru Violleta2022):

Asa nu, cu un grup mic si bun se amici nu ar trebui sa existe vreun eveniment.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, eu așa pățesc tot timpul. Încearcă un sport motivant.
Ca o glumă. Într-un spital de pshiatrie un nebun îl aleargă pe un medic pe coridor. Medicul credea că o să o încaseze. După ce l-a prins. nebunul, către medic.
- Acum aleargă și tu după mine.
Și a luat-o în direcție opusă.
Vezi el avea o motivație să alerge. Ce gantere, ce bandă elasticâ!
Să ter uiți pea You Tube sunt nenumărate tipuri de exerciții, să nu te plictisești.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Buna! Da, am tot patit. Eu m-am apucat de sport undeva prin vara anului trecut si tot asa patesc. Am perioade in care sunt foarte motivat si hotarat sa-mi "sculptez" un fizic ideal, insa ocazional imi pierd orice vointa cu privire la exercitiul fizic si refuz sa mai fac pana si niste amarate de flotari... Momentan tocmai ce am iesit dintr-o astfel de perioada si incerc sa-mi revin pe drumul meu, asa ca o iau usor cu 60-90 de flotari zilnic. Stii cum e, pofta ti-o faci mancand! Usorul cu usorul mai adaug si niste timp saptamanal/ odata la cateva zile de ridicat greutati, iar pe urma si ceva alergat( lucru la care mi-am iesit enorm de mult din forma. Dar problema ii ca vine iarna... asa ca probabil ma voi rezuma la doar o alergare pe saptamana).

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Ah da! Nu uita sa urmaresti constant canale de calisthenics, astfel te v-a prinde si mai bine febra de exercitiu fizic!

| SoareleSpuneProstii a răspuns:

Iti recomand sportul in aer liber, face minuni!
Sportul in sine este bun pentru psihic, motivatie etc. Apuca acest drum, fa ti un obicei pentru toata viata caci iti aduce doar beneficii, pe care nu le vezi butonand telefonul ori telecomanda de pe canapea. Mult succes sa ai.