Papucii or sa te incurce. Daca nu vrei cu adidasi, mai bine lucrezi descult. Vorbesc serios. Am vazut multi asa.
Salut. Nu are nimic daca lucrezi in papuci, depinde si ce papuci. daca iti iei slapi mai bine nu . Dar o s-a rada lumea de tine ca vii in papuci la sala. papucii te vor incurca daca vei face picioare in rest nu stiu la ce te-ar putea deranja. mai bine ia-ti sandale.
sau niste tenesi sport gasesti si pe net.
Buna as dori sa va prezint o colectie foarte impresionanta de adidasi pentru sport de pe site-ul - https://www.epantofi.ro/skechers.html. Adidasi pentru sport sunt foarte cautati si acestia trebuia sa aiba anumite texturi pentru a putea fi purtati in siguranta atunci cand se face sport. In primul rand un adidas pentru sport trebuie sa aiba talpa moale si ridicata, astfel nu ii va creea nicio problema celui care ii poarta. Adidasi pentru sport de obicei sunt facuti din piele sau materiale care permit piciorului sa respire. Eu unul mi-am cumparat adidasi sport de pe site-ul de mai sus de la firma Skechers au un aspect foarte smecher iar daca alergi pe o suprafata dura nu vei avea nicio problema cu acesti adidasi. Ofertă clasică marca Skechers. Aspect lejer datorită căptușelii din: material - material. Tălpic din material. Confort crescut prin talpa corespunzătoare de: material de înaltă calitate. La acești pantofi s-a utilizat tehnologia Flex Appeal, Flex Sole, Memory Foam, Skech-Knit Mesh. Stilați și comozi în timpul purtării.
Cam are sa stii, mai bine ia-ti adidasii, nu cred ca o sa vezi multa lume in papuci, doar nu e strand.