| Alfred0703 a întrebat:

De saptamane viitoare doresc sa ma reapuc de sala. Pana acum am facut pe grupuri de muschi, dar acum vreau doar sa alerg pe banda. Recomandati-mi o alimentatie corecta. Am 16, mananc o data sau de 2 ori pe zi(dimineata si inainte de ora 15), 90 kg, 185.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Da, dar alearga mai mult la final daca vrei sa slabesti, gen 20-30 de minute.

Si nu fa doar alergat, fa si alt tip de cardio: sarit coarda, sprint-uri, sacul de box, etc.

In loc de alergare 10 minute, mai bine bagi (daca ai unde) 4 serii de sprint-uri 50m, cu pauze de cateva minute intre ele. O sa te solicite cu totul altfel.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ca fapt divers, slabesti mai bine cu exercitiile de forta. deoarece accelereaza metabolismul si corpul arde mai multe calorii si cand sta degeaba.

Eu am slabit 18 kg facand un minim de cardio (nu-mi place alergatul...)

| Alfred0703 explică (pentru Cosmin86):

Atunci imi recomanzi sa continui cu exercitiile pe care le-am stabilit cu antrenorul acum 3 luni si sa alerg la final vreo 10 minute?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alfred0703):

Da, dar alearga mai mult la final daca vrei sa slabesti, gen 20-30 de minute.

Si nu fa doar alergat, fa si alt tip de cardio: sarit coarda, sprint-uri, sacul de box, etc.

In loc de alergare 10 minute, mai bine bagi (daca ai unde) 4 serii de sprint-uri 50m, cu pauze de cateva minute intre ele. O sa te solicite cu totul altfel.

| ChristianS a răspuns:

Alimentația se recomanda după structura individului. Dar dacă țelul tău e numai slăbitul, atunci trebuie sa fii într-un deficit caloric. Asta înseamnă că trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi.