Stai calm ai nevoie doar de vointa totul pleaca de la creier si esti in crestere tot avantajul este de parte ata nu ai nevoie de mult efor
Nu ii asculta pe toti, fa doar flexi cu bara pentru intensitate (adica 6 seri x 3 repetari cu greutate mare) si dupa faci cu gantera concentrate pana la epuizare (3 seri pana la esec, adica pana iti pica gantera din mana, cand dai de pump, adica simti durerea si caldura in biceps atuncea bagai mai tare pana pica gantera, foloseste greutati moderate). La triceps fa
impins din culcat cu priza apropiata pentru triceps (kile multe )
skullcrash asa, de "umplutura" cum vrei kile multe sau repetari din iad (ca sa fiu mai dramatic )
extensi la helcometru pentru volum (greutate moderata dar multe repetari, din nou pana la esec)
Cum spunea si dani esti prea tanar asteapta pana la 16 ani jumate sau 17 cel mai bine si dupa aia te apuci serios daca iti place atat de mult
15 ani jumate... nu stiu ce sa zic, mie mi se pare ca esti cam tanar pentru a face sala, esti la pubertate iar corpul ti se dezvolta. Exista riscul sa nu mai cresti cum ar trebui, sa nu ti se dezvolte anumite functii in mod normal, mai multe... eu zic sa astepti pana la 17-18 ani.