Daca cizi ca faci 7-8 flotari
executa zi de zi cite 6 flotari timp de o saptamana ca sa poti sa le faci cu usurinta acele 6 flotari
dupa ce ai executat o spatamina flotarile
incearca sa ridici cu o flotare la 4-5 zile
adica peste o spatmaina de zile faci deja 7 flotari timp de 4-5 zile
si asa continui
la 10 flotari cind ajungi incearca iarasi sa faci 10 flotari timp de o saptamana si tot asa te ridici
daca te bazezi ca sa faci muschi pa ite sfatui sa le faci incet. daca vreai sa faci cit mai multe
fale repede
dar nu facea in niciun caz ininte de somn flotarile
fale in timpul zilei
deoarece ininte de somn agitezi oragnismul si pot sa apar probleme
eu facind asa am capatat insomnie
bafta!
Da flotarile sunt bune pentru biceps... dar nu si pentru tine si ceilalti nuschi din corpul tau
Si al 12 ani nu ar trebui sa faci flotari adica daca nu ai musculatura bine dezvoltata mai bine te lasi de flotari...
Te poti duce la sala sau la carate, football sau alt sport
Cand faci flotari se incordeaza si muschii spatelui care fiind slab dezoltati la varsta ta pot ramana la aceasta dimensiune si sa nu mai creasca foarte mult...
deci => lasa flotarile
Parerea mea! Dar stiu ce spun ca asa a patit si un coleg de la mine din clasa + alte probleme la oase
Salut Denis.Si eu am 12 ani si cred ca te pot ajuta, intr-o serie incearca sa faci cate poti exemplu:7.Maine faci 8, poimaine 9 si tot asa. Flotarile sunt bune pentru bicepsi, tricepsi... Serii? ar trebui sa faci cam 4-5 dar cu pauza de 10 min.
Sper ca te-am putut ajuta.
Bai prietene daca face pauza de 10 minute intre serii face un mare NIMIC. dupa 3 minute ti se racesc muschii, si cu muschii neincalziti poti sa faci intinderi de muschi, ligamente, tendoane si alte prostii. de aceea cand faci sport ai 10-15 minute de incalzire, sa pregatesti muschii pentru efortul ce urmeaza sa fie sustinut. pauzele de maxim 90 de secunde pentru ce vrea el
Pentru ce vrei să faci asta? Dacă vrei să ştii să lupţi, înscrie-te la un club de arte martiale...