anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci la ora de sport cand trebuia sa fac rostogoliri simple pe fata si spate nu puteam, adica nu stiu imi era frica sa ma dau.Imi poate explica cineva ce sa fac sa pot sa fac si eu rostogoliri pe fata si pe spate?

Răspuns Câştigător
| muahhaddicted a răspuns:

Pe spate mie chiar mi-e frica (insa nici nu le-am facut pana acum). Nu este foarte greu. Iti bagi capul in piept si iti dai drumul, in asa fel incat ceafa ta sa atinga pamantul. La inceput vei termina probabil intr-o parte, nu drept, insa nu conteaza - te vei regla cu timpul. Trebuie sa te gandesti ca nu are ce sa se intample. Gandeste-te la cel mai rau caz - acum nu vreau sa te sperii, dar asa rezolv eu lucrurile - gandeste-te ca daca se intampla ceva rau, nu va fi atat de rau incat sa nu iti mai revii si toata lumea va avea grija de tine. Si pur si simplu da-ti drumul.

3 răspunsuri:
| JasminJ a răspuns:

Mai exerseaza acasa si incearca sa le faci incet.

| baru a răspuns:

Sall. Corect este sa-ti pui antebratul inainte ca tu sa faci contactul cu solul. In acest fel nu o sa simti durere la atingerea cu solul. Pa!

| alexsz95 a răspuns:

Salut! te sfatuiesc sa lasi la o parte rostogolirile in spate, adica vreau sa iti zic ca daca iti este frica si nu poti sa le faci mai bine lasale. Aceeasi problema ca si tine a avut-o mama in copilarie si tot ea mia zis ca sia rupt mana atunci cand facea rostogolirea in spate. Nu vreau sa iti creez panica, dar daca nu poti, nu poti!