| Rolly a întrebat:

Salut,dupa nenumarate tutoriale de front flip, inca ma chinui sa il fac, dar nu reusesc.Mereu cand fug, sar si cand ar trebui sa prind genunchii la rotire, de nenumarate ori tot imi vine sa merg in fata sau sa ating pamanatul. Help va rog? chiar vreau sa invat, am 17 ani,dar nu mi reuseste deloc... Este prima zi de cand incerc sa fac asta serios,am saltea pe care sa sar, nu e problema casa nu ma lovesc, dar nu inteleg de ce tot imi vine sa fug inainte / nu pot sarii peste cap, ca asa normal pot, si mereu vreausa ating pamantul.

1 răspuns:
| vampirs a răspuns:

Este o intrebare destul de grea pentru un raspuns de explicat de ajutor.
Deci in primul rand practica exercitii de exhilibru, stat intru picior, lumanare apoi incepi cu stat in maini cu picioarele sprijinite pe perete si incet incet ajungi unde vrei, dar tine minte doar prin exercitiu si truda iti atingi tinta. Iar pentru flip indeferent pe langa ce ti-am recomndat mai fa genoflexiuni si abdomene pentru ca ai nevoie de forta si elasticitate in abdomen si ma iales piciore daca te impingi si faci accea explozie din picioare te ajuta foarte mult la intoarcere dar si muschi abdominali. Multumesc