Mda... nu prea e ok pentru organismul tau pentru ca esti in crestere iar daca o sa te duci la sala nu o sa mai cresti in inaltime asa cum trebuie, mai bine mananci sanator iar la sala te duci peste cativa ani. Sau daca tii mortis sa te duci dupa sala stai cu mainile prinse de bara vreo 30 minute sa nu ai probleme. Iti urez succes!
Da. stiu ca sunt instructori dar ma duc cu niste prieteni care se duc de vreo 3 ani in contiinu mai intai la fitness si apoi la forta. Ok. Daca tot am voie chiar azi am sa ma duc cu ei...
@Mr Fashion, eu te-nțeleg, ai treabă mai mult cu moda... lasă copilul să facă sport. Dacă tu ai alte preocupări nu îi induce în eroare și pe alții. Sportul e indicat la orice vârstă, evident sub supravegherea unui instructor care cu siguranță știe mai multe despre domeniul ăsta. Spor la făcut sport!
@MrFashion
Te rog frumos nu vorbii daca nu esti in tema! Si eu am inceput la 13 ani jumate, si cresc ca si bradul!
WILKY: du-te daca vrei, incepe usor, incalzeste-te bine si ai sa vezi ca nu patesti nimic, faza ca nu mai cresti e un mit prost.
Pentru a te dezvolta uniform iti recomand sa te apuci de un sport, cu antrenor. Sala sau Fitness doar cu instructor. Atat antrenorii cat si instructorii te pot indruma spre o dieta sanatoasa si exercitii benefice fiecarei grupe de muschi. Spor...
Da, ai voie doar nu faci culturism profesionist. Bineinteles ca va trebui sa o urmezi o dieta slaba in grasimi saturate, si vei avea un instructor care o sa aiba grija de tine pe durata cat tu vei fi la sala.
anonim_4396 întreabă: