Nu esti gras! esti ok, pe bune. pentru masa musculara, fa sport, de orice fel si mananca multe proteine.
Vrei masa musculara, fa sala/sport, de orice fel. Eu, din experienta iti recomand inotul. Regulile de alimentatie au si ele rolul lor, nu mananci dupa 7 seara, nu mananci intre mese si nu dulce dupa 4 pm
Succes!
Serios? argumenteaza prostia asta
Hai sa-ti arat eu ceva :
http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara
citez : "ea mai simpla si stupida metoda de slabire spune sa "nu mai mananci dupa ora X""
Si experienta personala, eu am slabit intr-un an si am pus muschi mancand si 2 mese dupa ora 19 ( am 5-6 mese pe zi, ca sa pun muschi ).
Mai documenteaza-te, cu aberatia aia pui muschi la pastele cailor
Trebuie sa faci sala zilnic, si vei obtine rezultate frumoase in numai cateva luni.
Du-te la sala! Si eu eram la fel ca tine, dar dupa ce te duci la sala se vad diferentele! App sa nu iei proteine niciodata! BAFTA!
Salut!
Mane tu esti nebun?:O La 15 ani ai 59 de KG si mai slabesti?:O Adica eu la 11 ani aveam 40 de KG... ce naiba!
Oricum poti sa te duci la sala, sa mergi cu bicicleta, role etc.
Fa multe abdomene si exercitii ca in armata!
Bafta!
Funda?
Păăăi.Și eu lucrez la asta, și da, la ambele.Simplu.Salăăăăăăăă! Te duci acolo, zilnic, și vei acumula rezultate superbe în câteva luni, dar știi... fără dietă nu facem nimic.Degeaba mergem la sală, dacă încă mâncăm nesănătos! BAFTĂ!
Cel mai important ii sa mergi la sala sa te tii de sala.Nu trebuie nu stiu ce diete incearca acuma sa eviti unele mancaruri precum cartofii prajiti carnea bogata in grasime si incearca sa mananci in fiecare zii oua fierte, orez si multe legume si fructe si desigur piep de pui si peste.Nu exagera si dispera pariintii cu dieta.Incearca numa grasimiile sa le eviti.Cel mai important sala si devotament
Dieta e de 5 ori mai importanta decat sala, in sportul asta ALIMENTATIA e pe primul loc absolut, nu sala
Corect...dar pentru inceput ii important ii sa manance in special fara grasimi...nu pot la o persoana care ii obisnuita sa mananci mult sai pui o dieta, treptat se fac dietele