| Gabriel_Dragut_1996 a întrebat:

Eu as vrea sa stiu cum pot sa ajung un bastchetbalist adica eu as vrea sa practic baschetul nu ca un hobi si ca o slujba adica sa plec in turnee cu echipa si celelalte dar nu stiu cum sa fac ca sa imi indeplinesc visul. Eu am 1.87 inaltime si nu stiu daca este suficient daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Primul pas este sa te inscrii la un club. Pe TPU n-o sa te caute nimeni si n-o sa te bage nimeni intr-o echipa de baschet. Dupa ce ai indeplinit asta, iti vei da tu seama de ce vei avea nevoie in continuare pentru a face pasul catre profesionisti.

P.S. Nu te stiu, dar daca esti nascut in '96, cum scrie la nume, eu zic ca este cam tarziu. Slabe sanse in cazul asta.

| alex251 a răspuns:

Daca ai talent pentru asa ceva fii sigur ca te va remarca cineva,mergi la o sala de baschet din orasul tau,sau pleaca de jos din echipa scolii, la liceul meu se faceau multe meciuri de fotbal cu alte scoli concursuri etc, si daca esti bun si pin bun zic ceva peste pustii normali si ai potential persevereaza si incet incet ajungi sus, ideea ca totul pleaca de jos, jucatorii din NBA au toti peste 23-25 de ani toti culturistii au si aia peste 25 de ani marii luptatori sau maestri in anumite sitluri au 30-40 de ani, ideea ca e vei ajunge sus peste ani de munca ca nu exista in nba un pusti de 15 ani nici culturist la 14 ani sau maestru shaolin la 16 ani...bine aici face exceptie de la arnold si jet li laughing

| lovee2015 a răspuns:

Si eu cand eram mic imi doream sa ajung pompier, astronaut, doctor etc.