| Levant_Mihai_1969 a întrebat:

Salut,eu de când mă ştiu nu am avut un fizic bun dar de vreo 2 ani am început să mă antrenez şi să arat mai bine şi să mă simt mai bine în pielea mea însă acum 1 an am avut un accident şi acum nu mă mai pot antrena şi văd cum tot progresul meu acumulat începe să dispară, spun lucrurile astea cu lacrimi în ochi..sunt gelos pe ceilalţi băieţi care primesc toată atenţia prin fizicul lor şi merg pe stradă fără a fi nevoiţi să îşi ascundă imperfecţiunile aşa cum o fac eu cu burta şi şunculiţele,unii prietenii mă şi tachinează uneori zicându-mi asta şi e printre cele mai grele lucruri de îndurat pentru mine chiar dacă lor li se pare o glumă,eram foarte dedicat să arăt bine şi să pot umbla pe stradă fără să-mi fie ruşine de propriul corp, cum aş putea să-mi accept soarta şi să nu fiu gelos pe ceilalţi.

8 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Despre ce accident este vorba?

| KillaNoFilla a răspuns:

Poti sa slabesti si fara sa te antrenezi.
Fa mai multa miscare.
Nu consuma mai mult de 2500/3000 calori pe zi pana slabesti
Nu consuma mai mult de 30 g zahar pe zi.
Renunta la alchool.
Renunta la combinatia zahar-lipide(inghetata, prajituri, etc)
Fara ciocolata, cascaval, unt.
Bea mai multa apa inainte de masa.

| KillaNoFilla a răspuns (pentru KillaNoFilla):

2500 calori sunt 2 shaorma cu detoate + doua pahare de cola.

| KillaNoFilla a răspuns:

Vezi ce a zis nugasesc.
Daca tot ti-ai propus aceasta misiune nu renunta.Chiar ieri am vazut intr-un video o femeie cum se antrena la ridicari la bara desi era paralizata de la talie in jos.

| nugasescusernameliber a răspuns:

De burta si sunculite poti scapa si prin dieta, alimentatie sanatoasa, odihna suficienta si hidratare. Deci lucreaza-ti putin interiorul si vei vedea efectele in exterior.
Despre ce accident este vorba? pana la urma sunt oameni in scaun cu rotile care totusi isi lucreaza partea superioara.
Pana tu nu scapi de complexe, vei avea impresia ca restul nu te accepta, de fapt tu nu o faci!

| alin131 a răspuns:

Nu corpul tau are o problema, tu ai un complex.

Corp lucrat cu muschii isi doresc multi, pana cand vezi care este costul sanatatii pentru a ajunge acolo.

Priveste un om pe strada care cerseste fara picioare si intreaba-te daca arati bine sau nu...

| Zoltan_Paljanos_1985 a răspuns:

Probabil, Dumnezeu ți-a dat o lecție de viață. Adică, ți-a dat aceste probleme ca să nu mai privești lumea superficial. Asta în cazul în care vei deveni cu un fizic normal, să fii și om pe lângă toate cele. Adică nu contează la o persoană, numai aspectul fizic, contează și caracterul. Astfel în viitor vei ști să apreciez un om chiar dacă este mai plinuț, sau mai urât. Pentru că contează, și inteligență și sufletul unei persoane nu numai corpul.