| LoveMyLifeX a întrebat:

Salut
Eu de ceva timp fac antrenament de fotbal in comuna la echipa. Joc pe postul de portar si intodeauna prieteni mi-au spus ca joc bine si ca am relfexe, intamplarea face sa si am meci maine.Asa problema este ca reflex am, dar increderea imi lipseste. De fiecare data dupa incalzire la antrenament face si 2, 3 meciuri intre noi si de multe ori iau niste goluri umilitoare din cauza increderi, insa la ultimul antrenament am jucat chiar foarte bine, nu am luat deloc gol desi am avut coechipieri mai slabi happy (am avut niste interventi bune), dar as vrea ca mereu sa apar asa, chiar daca se mai intampla sa am zile proaste, vreau sa imi mentin mereu increderea
Daca aveti un sfat cum sa fac asta astept!

Răspuns Câştigător
| Rooney7 a răspuns:

Portarul e un post greu, poate cel mai greu. Gandeste că un portar daca nu apara nu se intampla nimic, dar daca apara este un erou. Incearcă sa ai o relatie buna cu fundasi, te va ajuta. Incearca să coordonezi jocul din fata ta si sa dai sfaturi coechipierilor.Fă mult antrenament, incearca să iti perfectionezi siguranta, un portar trebuie să emane siguranta. Fii puternic si activ in joc, este esential, nu lasa nicio faza sa te prinda nepregatit, studiaza jucatori, incearca sa le anticipezi miscarile, incearca sa pui presiune pe ei, fă pressing cand e nevoie. Stai calm nu are ce sa se intample. Sfaturi de la un fost jucator, succes si sper sa te vad la nationala

3 răspunsuri:
| GangsterQuinn a răspuns:

Pai ai incredere in fortele tale happy fii tu insuti, ce daca gafezi? ai timp sa capeti experienta in viitor, doar sa-ti doresti...chiar si portarii uriasi mai gafeaza, nu-ti fie frica de asa ceva.
Du-te cu placere si trateaza meciul cu calmwinking
P.S.: "Deloc gol" laughing era mai bine daca scriai nici-un gol, ca doar nu se dau goluri cu kila tongue laughing

| Moonlight15 a răspuns:

Nu oricine e facut sa fie portar... sfaturi gen: Ai increde si astea, nu tin crede-ma. Cu asta te nasti, poate ai personalitatea lui De Gea laughing, un meci aperi bine si unul il faci praf(acum s-a schimbat, a devenit un portar foarte bun)... nu ai ce sa faci, sunt care apara un sezon foarte bine si dupa se sting si unii care sunt legende la fel ca Petr Cech si Iker Casillas. Uita-te la videoclipuri motivationale, asculta muzica inainte de meci sau antrenament!

| hgcl a răspuns:

Pana de curand am jucat si eu fotbal... eram o speranta... pana am intrat in sala de forta.
Ca si portat iti trebuie doaza de nebunie pe care nici un coleg de al tau nu o are. Trebuie sa fi mai dur ca si toi, sa iti mearga gura mai mult ca si la toti. De exemplu un fost coleg de al meu tot protar inainte de fiecare meci isi facea dungi pe fata cu carbune (ca si cei de la armata) ca sa prinda increde in el, odata intrat in teren era un alt om, era un tip foarte dur parca nu era tipul din afara terenului. Trebuie sa iti gasesti un echilibru, sa fi stapan pe tine si in acelasi timp sa fi un tip dur cat esti in terenul ala nenorocit.