Mișcarea făcută în flotări nu prea se întâlnește la cărat/ridicat diverse, deci vei pierde parțial antrenamentul, și mai ales pieptul, dacă se modelase.
Ce forta sa acumulezi de la niste amarate de flotari?
Antrenamentul pentru forta e complet diferit.
Invata sa te antrenezi si sa te alimentezi (fara suficiente proteine, nu faci forta nici cu 20 de ani de antrenamente).
Stai linistit ca daca te apuci sa faci/cari la betoane te ajuta mai mult decat flotarile. Lasa betoniera deoaparte si baga la lopata, sa vezi ce iese.
O luna de flotari = absolut nimic.Ce forta acumulata dupa 1 luna de flotari?!
Prietene baga si tu o luna si vezi cum te simti
''Prietene'' practic bodybuilding-ul de 10 ani de zile.In programul meu a intrat intotdeauna atat antrenament cu greutati cat si calisthenics. Cred ca stiu mult mai bine decat tine ce inseamna o luna de flotari. Bine, nu stau sa intru in discutii cu oamenii care au impresia ca vor obtine rezultate de Mr. Olimpya cu flotari si se mai dau si destepti.
Esti putin penibil cu O LUNA si un antrenament atat de prost.
Pentru cultura ta generala, pe care clar NU O AI, muschii se dezvolta in zilele de pauza, NU cand ii lucrezi.
In sportul asta mai des = MAI PROST, nu mai bine.
Greseli tipice de incepatori firavi...
Asa face toata lumea sport cateva luni maxim si dupa ramane toata viata bine. Nu merge asa : ). Daca nu o sa mai faci nimic cu muschii respectivi, o sa atrofieze. As zice ca in constructie ii lucrezi, dar daca esti ca toti constructorii pe care ii vad: dormind, la bere, stând, vorbind etc. atunci da, o sa ajungi ca inainte.
Salut! Încearcă să faci mai multe tipuri de flotări, dar și cu greutăți. Ia un rucsac și pune în el niște greutăți:cărți, sticle cu nisip, găsești tu ceva.
Poți face și flotări între scaune. La muncă, când ai pauză poți face flotări. Nu este nici-o rușine să faci sport. Baftă!
Facand flotari zi de zi, intaresti rezistenta.Sa zicem ca ai inceput din prima zi cu 10 flotari, si in ziua 30 ai ajuns sa faci 40. Daca nu o sa le mai faci regulat, da, iti vei pierde rezistenta de a mai face 40, sau in cazul tau cate faci tu acum.
In mod normal forta se va mai diminua. Dar faptul ca o sa lucrezi in constructii te va ajuta pentru ca acolo iti faci forta vrand nevrand. Acasa poti lucra picioarele si abdomenul ca o completare
anonim_4396 întreabă: