| StemateAdi a întrebat:

Salut, eu fac exerciții acasă de ceva timp și aș vrea sa îmi cumpăr o bara pentru împins la piept și sunt curios cat de lunga ar trebui sa fie, am vorbit cu niste colegi și mi-au spus că trebuie să aibă 220 cm aș putea sa îmi iau una mai mica sau trebuie sa fie exact de acea lungime?

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu e mai simplu sa mergi la sala?

| RoCkKiD a răspuns:

Una mai mica e posibil sa fie incomoda pentru ca o sa iti restrictioneze pozitia, in sensul c ao sa trebuiasca sa stai cu mainile mai apropiate. Mergi la o sala de forta, unele, dau o zi bonus inainte saiti faci abonamentul si testeaza o bara sa vezi care ar fi lungimea minima cu are esti ok, altfel nu ai de unde sa stii.

Problema cu sala acasa e ca risit sa iesi foarte scump pentru ca pe alnga bara o sa ai nevoie si de greutati.

| Slade11 a răspuns:

Salut, raspunsul poate fi putin pe langa, dar daca vrei sa investesti in ceva, cumpara o bara de tractiuni, un set de paralele, niste benzi si greutati. Paralele cu greutati rezonabile au cam acelasi efect ca o presa de piept in ceea ce priveste masa si forta. Comparativ cu o banca, ocupa mai putin spatiu si sunt si pe buget.