| cr3asta a întrebat:

eu si prietenii mei vrem ca vara asta sa ne antrenam serios si as dori si eu un site sau niste link-uri dp youtube sau dp orice cu antrenamente ale barcelonei sau realului sau ale stelei, bayern etc...va rog mult,

4 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

laughing Cred ca nu stii cati oameni si cati bani sunt investiti in antrenamentele echipelor mentionate mai sus.
Ramaneti la minge in spatele blocului si lasati Steaua, Real si alte echipe la care se baga miliarde de euro.

| cr3asta explică (pentru Wehes):

Ba frate daca nu vreti sa ma ajutati nu e nici o problema.da nu veniti cu figuri dastea..ca sa va dau peste nas. va arat un video pe care il poate face un portar care vrea sa se antreneze si nu costa nimic http://www.youtube.com/watch?v=7uZiMV30HpY;)

| Wehes a răspuns (pentru cr3asta):

Daca ai video din astea nu stiu de ce iti mai postezi intrebarea aici din moment ce iti dai singur raspunsu =]]
Calm ma, ca nu sunteti voi de Steaua si astea.
Daca erai chiar asa de Messi si Ronaldo erati pe la vreun club ceva si va antrenati dar din cate vad tu in loc sa te apuci sa inveti fotbal stai pe TPU.

| LimonadaBaa a răspuns:

Vreti sa va antrenati singuri? Duceti-va la un antrenor nene.Asa o sa va fie mul mai usor.