Tu esti din generatia noua de prosti? adica logica ta ce spune?
la modul eu genetic am abdomenul deplasat. hmm. deci muschiul meu pe os se leaga stramb, dar pot face ceva? hmm. adica sa mut cumva punctul de insertie al grupei musculare mai incolo?
logic. inveti anatomie de clasa a7a. insertia muschiului. de aici pleaca problema. cum rezolvi problema? luam ca la clasa a7a la logica: antrenezi invers muschiul. poate insertia e corecta, dar antrenamentul tau e fost inegal. daca nu se poate aici ce ramane de facut...deci nu e diferenta cauzata de antrenament, atunci o fi de forma muschiului. il antrenezi diferit. trec saptamani (sa aiba timp) vezi daca se modifica ceva. tot logic. daca nici asa nu se modifica, poate chiar o fi insertia muschiului diferita. aia e. si egali si inegali, 6 pack arata mult mai bine ca sunca. oricat de stramb ar fi
In primul rand daca vrei sa te apuci de sala doar pentru abdomen... nu stiu ce sa mai zic. In al doilea rand, incearca pe pielea ta, diferite exercitii, cum le simti, le simti in tot abdomenul? trebuie sa iti cunosti corpul. Si in al 3-lea rand e adevarat, daca ai o genetica de rahat nu prea ai ce sa le faci. Sorry
Man eu sunt în clasa a7a. Nu ma pasionează biologia și nu am făcut încă asta... Nu ma lua de prost...