| Alexandru_Robby_1996 a întrebat:

Salut, exista in Gorj o academie de Fotbal sau ceva unde ma pot antrena? P.S: Am 15 ani

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate vrei sa spui: un club de fotbal!
In Bucuresti sunt cateva cluburi de fotbal, care te pot testa si daca esti foarte talentat si bun, s-ar putea sa ti se dea o sansa, sa te primeasca acolo.
Esti un pic cam "batran" pentru a incepe pregatirea de fotbalist, dar dupa cum spuneam, poate esti atat de bun, ca nu mai conteaza varsta.

| AlexDarius3 a răspuns:

La 15 ani deja vrei să înveţi fotbal? Trebuie să te duci la academii de fotbal de la 7, 8, 9, 10 ani, de fapt nu neapărat la academie, chair şi pe maidan dar de la 15 ani deja trebuie să ştii să faci copiii să plângă de la bătaie pe maidane. Dar dacă deja ştii cam în orice oraş mare există câte o academie de fotbal, dacă vrei te duci direct la academie la CSU Craiova, dar trebuie să fii bun. Dar dacă deja ştii cam în orice oraş mare există câte o academie de fotbal, dacă vrei te duci direct la academie la CSU Craiova, dar trebuie să fii bun.

| tadina125 a răspuns (pentru AlexDarius3):

Ai dreptate Alex, și eu am încercat, de și joc de 7 ani, dar mi-au spus ca sunt prea mare, la 16 ani, zic și eu! De mic trebuie sa te apuci!winking

| Alexandru_Robby_1996 explică:

Cred ca nu m-am exprimat eu bine, scuze!
NU vreau sa învăț football pe copii ăștia din oraș de la mine îi fac, dar vreau sa învăț mai bine! De ex la o echipa privata