| SUDSteaua1947 a întrebat:

Fac box si ar mai trebui sa dau jos cam 15 kg, dar problema este ca nu ma inteleg deloc cu mancatul 100% sanatos,adica mananc salate,fructe,legume si de astea dar cand vine vorba de un gratar sau de o prajitura nu pot sa ma abtin sub nicio forma. voiam sa va intreb daca se poate slabi si pot pune muschi daca fac sport(antrenamente grele,nu gluma, de box) dar fara sa mananc numai si numai salate, piept de pui si mai stiu eu ce.mentionez ca de felul meu nu mananc mult, nu sunt genul care sa bage frigiderul in doliu, chiar deloc.mananc de 2, maxim 3 ori pe zi.intreb asta pentru ca de curand am vazut pe youtube cum traieste Floyd Mayweather si vreau sa va zic ca baiatul ala nu stie altceva in afara de McDonald's,Big Mac, cartofi prajiti, carne de toate felurile etc.cand am vazut ce mananca ala am ramas mut. FUNDA!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai asa, cine ti-a zis tie ca prajiturile(ma refer la cele facute in casa) si carnea la gratar nu sunt sanatoase? poate nu sunt bune pentru tine ca te ingrasa, asta e cu totul altceva. Regimul care il tii nu e unul bun deoarece consumi foarte multe substante nutritive si bagi inapoi putine, se poate ca in scurt timp sa faci vreo anemie.

| LimonadaBaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios? Prajiturile facute acasa nu ingrasa? Mai documenteaza-te inainte sa spui vreo aberatie.

| LimonadaBaa a răspuns:

Floyd mananca doar prostii, dar face minim 2 antrenamente pe zi.Fii sigur ca nu mananaca asta inaintea meciurilor cand trebuie sa slabeasca.Plus ca-l ajuta si genetica.Nu stiu ce sa zic in legatura cu intrebarea ta.Nu cred ca se poate sa pui muschi mancand toate prostiile, depinde foarte mult si de genetica ta.Si eu fac box si stiu cum e cand trebuie sa te incadrezi in categorie. Spre fericirea mea, nu am avut mult de slabit+ca m-a ajutat genetica, fiind ectomorf.
Spor la slabit!

Întrebări similare