In primul rand acasa nu poti pune masa musculara, nu ai aparatele necesare/greutati necesare.In al doilea rand daca vrei sa iei in greutate este posibil avand o alimentatie bogata in calorii, nu cred ca mai este nevoie de supliment.
Sunt sigur ca va fi o diferenta, eu iti recomand 5 mese pe zi, dar dimineata sa fie cea mai consistenta mancare. In ceea ce priveste suplimentele le poti lua inainte si dupa exercitiile care ai zis ca le faci acasa. Numai bine!
Nu vreau sa te dezamagesc, spunandu-mi parerea despre gainere cum ar fi pro-mass'ul si alte trasnai pentru ca deja ai dat banii pe el.Hai sa gandim corect pro-mass este un gainer deci e bazat pe carbohidrati in numar mai mare decat proteinele bine? Ok deci acei carbohidrati sunt dintr-o sursa artificiala.De ce sa dai banii pe carbohidrati artificiali cand poti da banii pe proteina pura si carbohidratii sa ti-i procuri tu din alimente? Mai bine iti cumparai de la My Protein Impact whey, concentrat proteic de calitate superioara fara carbohidrati si dupa antrenament luai o cupa + 2 banane( carbohidrati naturali ). De-acum inainte sa te informezi, gainerele sunt de toata prostia, nu-si merita banii crede-ma, carbohidratii naturali sunt foarte ieftini gen orez, cartofi, banane, portocale.O zi buna!
xyblue întreabă: