Faci sala de 11 luni si consideri ca devil G A I N E R este o proteina. are cuvantul gainer = 20% proteina restul carbohidrati. nici pe departe un concentrat proteic sau ceva asemanator sa merite rangul de proteina.
ce iei tu nu defineste muschii. pentru scopul ala se folosesc izolatele proteice cu 100% proteina, aminoacizii (bcaa), carnitina si cardio. nu gainere.
gainer = dirty B U L K I N G. nu C U T T I N G. 2 chestii total diferite.
1 an de sala, cu alimentatie cum trebuie, antrenament bun, fara suplimente, daca te ajuta geneticul = 7 kg muschi pur, cam 10 kg cu tot cu grasime. tu ai pus cam 6 kg. e ok. inseamna ca nu ai alimentatia bine batuta in cuie. adica mananci prost. nu ii dai corpului tot ce ii trebuie sa creasca in ritmul ala bun, sau pur si simplu geneticul tau asa este si cresti mai incet.
nu te baza ca te faci Arnold cu 1 gainer. diferenta in crestere e de 5-10% mai mare, si asta cu alimentatia ta deficitara pusa la punct. fara, nu faci mare lucru.
90% din sportul asta se face in bucatarie. asa ca ia-ti gainerul in mana si treci ci invata sa mananci cum trebuie mai intai.
cat despre seturi, super seturi, triset, dropset. astea se fac maxim 3 serii pe antrenament, maxim o grupa pe saptamana. daca faci la fiecare aparat superseturi, 3 aparate, 4 serii la fiecare faci o laie.
alege-ti la piept de exemplu: 4 aparate, 4 serii, din care doar la 1 aparat, 2-3 seturi le faci super, tri, dropset. daca faci mai mult de 1 grupa pe zi, alege-ti doar 1 grupa pe care sa o omori. aceeasi grupa facuta tri, drop, superset nu o faci decat 1 data pe saptamana
Ieri am avut orez cu carne. Vineri am venit de la sala pe la 19:00am mancat imediat 2 portii care cadea pe jos din farmurie si dupa un fruct, iar peste 20-25 min mi-am facut proteinele.La 20:40 am mancat 1 portie si un sfert.La 21:45am mancat 1portie.A doua zi sambata dis de dimineata la 10 mi-am facut proteinele iar dupa 20 min am mancat iar 1portiesi un sfert.Pe la14:00 am mancat carne de pui si carnati de oaie si cartofi la cuptor am mancat un sfert de tava.
Pe la 16:20, iar am mancat aproape 1 portie. La 19:00am mamcat 1 portie, la21:30 am mancat 1 portie si un sfert
In afara ca 2 portii cadea, daca mananci din 20 in 20 de minute nu faci ceva bine. vineri la 19 ai mancat, in 20 de minute ai mancat iar, la 20.40 iar ai mancat, in 1 ora iar ai mancat. tu pana in 25 de ani mori de ulcer sau ciroza.
corpul poate digera 35-50g proteina o data la 3 ore. ce ii dai peste nu poate stoca. tine minte de chestia asta. tu mananci prea multa proteina, prea putini carbohidrati. cum proteina nu o poate stoca si o elimina sau o depune ca grasime nu faci mare lucru. regleaza-ti mesele astfel incat sa mananci cam din 3 in 3 ore, nu din 20 in 20 de minute. si baga carbohidrati mai multi. poti sa mananci la 7, 10, 13, 16, 19, 22. la orele astea poti modifica cam 30 de minute in sus sau in jos, dar sa nu te apropii mai mult de 140 minute intre mese. lasa corpul sa digere masa anterioara. corpul tau poate genera o cantitate de acid gastric, nu supraestima productia lui
LacustaXD întreabă: