Nu te baza numai pe proteine cand lucrezi ca nu vei avea putere, decat forma. Nu nu scazi in asa putin timp. Dar serios daca vrei proteine ia ceva care sa contina proteina sa iti ajute muschiul sa creasca, deoarece daca il umflii cu altceva el ia forma dar nu are putere. Incearca o luna sa folosesti proteine pudra, dupa o luna axeaza-te pe vitamine si tot asa, diversifica. Acelas lucru trebuie sa il faci si cu programul tau de workout, diversifica.
Ba da tu nu sti. Mai intai documenteazate.
M-am documentat si am experimentat in cei 10 ani de cand fac sport.
Tu cati ani de sala ai? Si cati ani ai studiat nutritia si suplimentele?
Am luat 5 zile pro gainer si ma cam doare in zona rinichilor apa beau 4l pe zi ce sa fac sa mai iau?
Nu este absolut nici o problema daca faci pauza. Doar in cazul steroizilor e mai complicat sa nu iei, cum gfx8 sunt proteine, stai linistit, nu o sa scazi in masa musculara si nici in greutate.
Stai liniştit muschi nu se pierd. Poţi lua o pauză chiar de 3 sapt. Să nu iei steroizi exista riscul să ai muşchi căt apartamentul si este foarte complicat. Căt timp iei gfx8 nu vei scade-n masa musculara căt şi greutatea. gfx8 are carbohidraţi şi puţine proteine ca sa nu se piarda muşchi. Daca nu mai ai în corp acele proteine speciale si carbohidraţi muschi vor scădea treptat.
"Daca nu mai ai în corp acele proteine speciale si carbohidraţi muschi vor scădea treptat" poti sa ai alte proteine si carbohidrati ( gen din MANCARE ) si nu doar ca nu scazi, chiar si cresti.
Orice. Nicio proteina nu contine creatina.
E ca si cum mi-ai spune "ce apa plata imi recomanzi care sa nu contina vodka"...
proteine si creatina sunt chestii COMPLET DIFERITE.
Tu nici nu stii notiuni de baza...
p.s. : mai bine iei creatina decat proteine, ca alea le iei usor din mancare
GFX nu e proteina, e un weight gainer bazat pe carbohidrati ( mai mult ZAHAR ), ceva proteine, foarte putina creatina, etc.
Deci e o combinatie de produse, ca un cocktail.
Daca vrei proteina, ia ceva care are DOAR proteina, FARA CARBOHIDRATI si fara altceva.
www.megaproteine.ro -> ai in stanga simplu "proteine", gasesti acolo ce vrei.