3 zile si te plangi? pai eu cu 7 ani ce ar trebui sa zic? daca esti o fetita mica si plangacioasa, lasa-te. ramai o fetita firava. daca esti barbat, pune spatele la treaba. tragi ca un barbat sau plangi ca o fetita. alegerea e a ta
Nu stii sa te antrenezi...
cat dureaza la tine un antrenament? si ce faci mai exact?
Dura cam 1 ora, 1 ora si cv, ieri am stat 2 ore. prima data am facut un circuit, pe urma am alergat 10 minute pe banda, am mers pe bicicleta 10 minute, ieri mi-a dat 15 minute pe banda, 10 pe bicicleta. ieri am facut piept, biceps, triceps. alaltaieri, spate.
Piept, biceps, triceps la acelasi antrenament?
2 ore?
cine naiba te-a invatat asemenea prostii?
Cam asa, la sfarsit abdomene la aparat, apoi abdomene la banca, alea la banca nu le-am putut face. ca am febra musculara, apoi ala ce se ocupa de sala, cu abonamente, arata la toti.
Cel mai IDIOT antrenament posibil.
abdomenul il faci intr-o zi a lui, o data pe saptamana, nu "la sfarsit abdomene".
Si stai maxim 1 ora la antrenament ( ideal ar fi 45 de minute ), doar exercitii grele cu greutati mari, atat ( nu exercitii mega-usoare de genul "abdomene la banca" ).
apuca-te de sah
Cel mai probabil ai facut febra musculara, se intampla cand incepi sa faci sport deodata si corpul nu este obisnuit dar o sa treaca in cateva zile.
Ok, deci tu faci sala de 3 zile si te dor toate, e perfect normal, imi aduc aminte, in prima saptamana, nu imi puteam tine bratul drept, nu ma puteam misca deloc, dupa 2 saptamani nu prea mai faci febra musculara decat daca schimbi exercitiile, ceea ce e recomandat pentru ca muschii reactioneaza diferit la late tipuri de antrenament, frate, daca te lasi dupa nici 3 zile esti sifon...
Cred ca te-a chemat ca sa iti ia bani pentru o zi stii? Nu stiu care e pretul unde mergi tu la zi...totusi sper ca te-am ajutat, si nu uita, nu renunta, apropo, nu uita sa mananci sanatos, si daca vrei, poti avea o dieta bogata in proteine: lapte, oua, CARNE... sper ca te-am ajutat!