| Milmaw a întrebat:

Salut, fac sala de aprox 2 ani de zile si din toamna nu mai pot sa merg la sala. Vreau sa-mi cumpar acasa cam tot ce imi trebuie, de exemplu o banca pentru piept, gantere o bara dreapta si o bara zet. Credeti ca o sa am rezultate?

Răspuns Câştigător
| Ana4306 a răspuns:

Dacă o sa adopți un stil de viață sănătos și vei face in fiecare zi sport, sunt convinsă că vei reuși! Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ana4306):

De ce in fiecare zi? Muschii cresc in zilele de pauza.

Muschii se antreneaza dupa un program, in care lucrezi 1 grupe pe saptamana, antrenamente de 3-4 ori. Mai conteaza si cum combini grupele.

| Milmaw explică (pentru Cosmin86):

Normal ca nu o sa ma antrenez in fiecare zi, 5 zile pe saptamana cred ca e suficient

| Cosmin86 a răspuns (pentru Milmaw):

Chiar 4 as recomanda.

| Milmaw explică (pentru Cosmin86):

5, eu fac picioare separat de orice alta grupa

| Cosmin86 a răspuns (pentru Milmaw):

Pai da:

ziua 1-> piept+biceps
ziua 2-> spate
ziua 3-> umeri+triceps
ziua 4-> picioare

Asta mi s-a parut cel mai bun program(pentru mine). Dar cum e un sport subiectiv, ce functioneaza pentru tine e posibil sa nu functioneze pentru altul si tot asa.

Deci, daca cu 5 zile ai rezultate bune, go for it!

9 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Sigur. E acelasi lucru, faci alte exercitii daca nu o sa ai tot ce foloseai la sala. Cea mai importanta e alimentatia.

| Vioreldb a răspuns:

A cumparat un prieten si nu faci pe el ce faci la sala plus ca e obositor.
Sala e sala daca e liniste sau mers pe jos si pe bicicleta in aer liber, parc, padure, etc.

| Moraru_Kevin_1994 a răspuns:

Nu depinde de ce aparate sau bari ai, poti sa obtii rezultate si din calisthenics, daca ai un plan de alimentatie corect si iti imparti antrenamentele in asa fel sa epuizezi toti muschi in fiecare saptamana o sa ai rezultatewinking

| Milmaw explică:

Va multumesc! Alimentatia e pe primul loc xD