1. Va creste masa musculara, tesutul adipos tine de alimentatie. DAR, iti va incetini slabirea. De-asta sportivii in perioada de definire nu consuma creatina, ci carnitina, fat-burnere si altele
2. Creatina monohidrata e cea mai simpla si buna. S-o consumi cu carbohidrati simpli (gen suc de fructe, miere, etc.) ca sa se absoarba mai bine
3. Da, altfel iti forteaza rinichii.
Inca ceva, ai spus :"Eu vreau să mai slăbesc câteva kg, dar evident, doresc să pun și masă musculară. Lucruri care se întâmplă dacă suntem atenți la alimentație și consistenți în activități.", din pacate NU e asa (altfel toti "fraierii" aia de sportivi cu medalii internationale NU ar mai pierde vremea cu perioada de masa si perioada de definire)::
-> cresti in masa musculara: trebuie SURPLUS celoric
-> vrei sa slabesti, trebuie DEFICIT caloric
SIMPLU!
Hahah iau creatina de 10 ani. creatina o produce si corpul doar un 70 la suta restul suplimentezi tu. n are reactii adverse iar cea monohidrata ii cea mai eficienta si mai studiata. in plus studile pe creatina sunt de peste 1000 de studii. nu te ingrasi n are treaba cu slabitu. creatina ii calu ala putere in muschi pe care il dai tu corpului. iar retentia e in muschi si nu e cine stie ce retentie mare. eu iau cupa inainte de sala altii iau dupa depinde. eu iau inainte ca beau 2 l de ala la sala si o elimin. Marius mitrache la de Gym beam ia de peste 11 ani creatina. care zic ca are efecte adverse habar n au ce vb. si ce este creatina. in cel mai rau caz o sa faci diaree daca nu stiu ai mancat inainte fructe sau ceva. mai fac si eu da rar.