De unde știi că alea sunt antrenoare? Nu înseamnă asta daca postează niște filmulețe pe net.
Nu o știam pe niciuna, le-am căutat acum pe toate și am o întrebare: e măcar una care e actually antrenoare? Că ce fac ele pe canalele lor de YouTube e strict treabă de youtuber: filmulețe surte de 5-10min și mult clickbait. Practic, cele 3 mint ca să obțină vizualizări (am zis 3 pentru că la a doua menționată de tine nu am văzut asta, dar nici nu am căutat prea mult în 30 de secunde).
Nu e vina ei, astea sunt primele canale care îți pica in bot dacă cauți ceva despre fitness, sunt exact ca athlean-x sau sixpackshourtcuts. Țin minte că urmam antrenamentele lor și mă așteptam la abdomen definit.
Printre cele mai bune antrenoare/antrenori le găsești extrem de greu și au foarte putini urmăritori.
Care chiar au informații valoroase.
Sub 100k-50k.
Cu cat sunt mai nepopulare cu atât mai inteligente.
Imi poti da te rog un nume de antrenoare? Adica care stii tu ca ea are antrenamente care dau rezultate.
Depinde. Fiecare persoana va avea alt raspuns. Cel mai bine este sa incerci pentru cate 3 zile sa faci exercitiile fiecareia si vezi care dintre ele ti se potriveste tie cel mai bine. Cea ce ne place noua poate tie sa nu iti placa, asadar ar fi de preferat sa iti formezi singur / singura o parere.
Buna! Din punctul meu de vedere Chloe si Pamela sunt cele mai bune.
Daca vrei sa ti lucrezi abdomenul o recomand pe Chloe, iar pentru fesieri pe Pamela. Ar fi bine sa variezi si sa incerci de la fiecare antrenamente si sa vezi care din ele lucreaza asa cum iti doresti.