Buna.Citeste indicatiile de consum, asa e cel mai intelept, nu sa cauti tu noi metode de administrare.Dar na, faci cum doresti.
Pai e evident că i soluție injectabila, dar voiam să știu dacă merge băut și să nu-mi fac rău singur.nu are cine sa mi facă injectia și am înțeles că i periculos s o fac singur
Ai minim 10 ani de sala? Bagi MINIM 1500 de lei in alimentatie?
Sau esti doar un pampalau cu 2-3 ani amarati de sala, care vrea si el stero?
Se poate bea, probail o sa ai dureri de burta, dar din pacate testosteronul o sa fie distrus de procesul digestiv. Nu o sa aiba efectul dorit.
De unde ai cumpărat testo, Dupa net (steroizi originali etc )? Majoritatea dupa net si fake-URI.
Pe astea le am primit, dar am luat și după steroizi originali. zici tu că s fake? Ai folosit? Știi un site mai bun?
Normal asa ceva nu se gasesc pe situri, daca cine tii le-a dat le-a dat daca le-a luat tot dupa net nu sunt 100% originale.trebuie sa fie uleioase si închise la culoare. Am avut dar cand am fost in alta tara.
Din cate am văzut oamenii sunt mulțumiți de testo după steroizi originali.cică ar fi substanțe legit.mi am făcut i fiola în umăr intra muscular și s-a asimilat foarte bine. fara umflături sau durere
barbuBogdan întreabă:
Darius50boss întreabă:
Cipi1212 întreabă: