| Anonim2452333312 a întrebat:

Salut fratilor! Azi mi-a venit comanda de creatina monohidrata de la genius, am deschis-o, am umplut o cana cu apa cu vreo 330 ml si am pus-o pe cantar, am pus 5 g de creatina am amestecat si dupa ce am baut apa am observat ca a ramas destul de multa creatina depusa pe fundul canii si am mai pus vreo 250 ml peste ea, am procedat corect? Intrebarea mea este urmatoarea care este cel mai eficient mod de a consuma creatina(am auzit ca se pune si sare)?

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Sare in nici un caz sa nu pui, pentru ca nu e sanatos! Iar creatina amestec-o mereu in timp ce o bei pentru ca se dizolva foarte foarte greu, nu ai ce face!

| omuletulofficial a răspuns:

Creatina pentru sala merge cel mai bine cu proteina whey, iti spun din experienta big grin
daca esti incaptor fa dozaj de umplere, cu 20 mg in primele doua saptamani, dupa care dozezi la 5 grame pe zi happy

| Tomso a răspuns:

Aia nu prea se dizolva. Pune-o într-o cană, amesteca cu lingura și bea-o așa în timp ce a învârte apa.

| haileewatson a răspuns:

Nu exista cel mai eficient mod de a lua creatina atata timp cat nu esti la un nivel competitiv unde un doctor iti spune care este cel mai bun timp al zilei cand sa o iei. Din experienta pot spune ca cel mai bun mod in care poti sa o iei ca si amator este dupa antrenament, ca sa te ajute la regenerarea muschiului dar si productia de energie. In cazul tau ai procedat bine in leg cu surplusul de apa pe care l-ai pus, iar daca pui sare inainte de antrenament iti va da o pompare in plus. Daca iei sarea dupa ajuta la refacerea electrolitilor.