| SpartaN1 a întrebat:

Salut:Funda!

Intr-o zi am meci de campionat.Suntem 6(1+5).Imi puteti spune o tactica care sa ii batem pe ceilalti? Un baiat e bun la sut, altul la pasa eu la dribling si altcineva la cap.Nu stiu ce sa mai fac.Astept cat mai repede un raspuns.Maine am meci.

P.S. Anul trecut am luat locul 2 si puteam castiga o minge.Acum sunt in clasa a V-a si trebuie neaparat sa castig

12 răspunsuri:
| frikk a răspuns:

Cea mai buna tactica este sa jucati fara emoti si fara teama mereu sa faceti in asa fel incat mingea sa fie doar la voi.si cand mingea este la adversar sau sunteti mai stiu eu unu la unu zambiti la adversar ii distrage atentia si ii furati cum sa-r zice mingea de la piciorwinking succes'

| SpartaN1 explică (pentru frikk):

O sa incerc tactica asta. Dupa voi vedea daca sa iti dau funda sau nu happy

| frikk a răspuns (pentru SpartaN1):

happy in loc de o funda proasta :d:d as prefera 100% sa-mi vi cu : frikk am castigat love strucklove strucklove struck

| SpartaN1 explică:

Mdea.Marti 12-13 se va juca meciul

| SpartaN1 explică:

4-0 am castigat dupa ce au abandonat! eu toate cele 4 goluri.mai erau 10 minute din 24 si au abandonat.sa va zic formatia:

Portar

Viteza Sut

Cap Pasa

Dribling

| SpartaN1 explică:

Maine tot 12-1 se va juca alt meci!

| Bloodisor a răspuns:

Ar trebui sa jucati din cat mai putine atingeri si sa fugiti mult sa creati superioritate pentru. ca pe asta se bazeaza fotbalul de sala, cu cel bun la cap in atac nu prea ai ce face ca doar nu te pui sa centrezi pe teren mic, in concecinta il pui fundas central cel bun la sut ar trebui in fata sau extrema la fel si tu. in timp ce cel bun pasator, jucatorul de creatie la mijloc pentru. ca pe acolo circula cele mai multe mingi, dar celalalt baiat ce calitati are?

| SpartaN1 explică (pentru Bloodisor):

Viteza.Am uitat sa va spun posturile:
Dribling-eu pot fi si mijlocas si atacant fundas nu
Sut-el se schimba cand e fundas cand e atacant.e mai bun fundas
Viteza-fundas ori mijlocas
Capul-Mijlocas/Atacant
Pasa-Fundas/Mijlocas

| Bloodisor a răspuns (pentru SpartaN1):

Eu zic asa laughing
Portarul- Cap- viteza pasa dribling - sut

asa ar avea logica iar cel cu viteza si cu dribling pe faza defensiva sa faca formatia asa
Portar - pasa cap dribling -sut si viteza

adevarul e ca la fotbalul de sala nu poti avea posturi pentru ca trebuie alergat mult dar cred ca asa cum zic eu are logica pentru. a surprinde pe contra atacwinking bafta maine

| SpartaN1 explică (pentru Bloodisor):

Capul nu poate juca fundas.Si nu jucam in sala jucam afara pe teren de fotbal

| roberthaha a răspuns:

Trebuie sa iti imaginezi ca mingia e prietena ta si trebuie sa ai grija de ea. Asa ca incearca sa jucati 1 varf 2 extreme 2 fundasi si 1 portar si sa nu uiti dupa cum te-ai deschis pune-te Varf big grin

| SpartaN1 explică (pentru roberthaha):

Nu.Joc 2-1-2.Doi fundasi extreme un mijlocas-defensiv si eu driblingu si ala cu capu in atac