Inoata si zilnic. Nu-i problema 2-3 ore. Inotul dezvolta muschii, face corpul mai armonios si dezvolta si mintea. Chestia este sa te si hranesti bine fara a face excese. Nimic ce-i prea mult nu e bun.
Ce exprimare :"Imi foarte mult place" ) Cu cine ai facut romana cu femeia de servici...
Si mie imi place foarte mult inotul Nu cred ca este o problema sa faci inotul zilnic Eu fac de 3 ori pe saptamana
Frate si mie imi place sa inot dar nu am posibilitatea de a inota in fiecare zi dar daca tu poti pune in practica bafta
Buna! Chiar daca inotul este sportul preferat nu este indicat sa inoti zi de zi deoarece vei face febra musuculara si asta este foarte rau.Nu strica daca inoti de doua sau de trei ori pe saptamana. Bafta:*
Inotul nu daunaza sanatatii, din contra e bun pentru performarea aspectului fizic, pentru combaterea bolilor dar cel mai bun este ca dauneaza intr-un mod bun asupra pshicului, te simti liber si implinit. Oricum iti adauga un plus pentru a strange cate mai multe pitipoance aproape de tine.
Orice sport e bun. si nici nu depui mult efort prin inot. e bine sa faci inot mai ales vara deci inoata cat poti
Innotul il poti practica ori de cate ori vrei sa te relaxezi e un sport foarte frumos si iti spun sigura ce te relaxeaza