| HelppMe a întrebat:

Salut, imi place foarte mult fotbalul.pe afara joc fara nici o problema, fac tot terenul dar la antrenament am o frica in mine nu stiu de ce si ma panichez parca in unele momente..nu pot sa joc calm....cum pot sa fac sa joc mai calm si sa nu mai fiu agitat in joc...va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| butuc55 a răspuns:

Frate stiu cum e si eu asa sunt dar iti zic o chestie pe teren mic(sintetic-sala-zgura) nu joci la fel de bine ca pe teren mare ti-o zic din propria experienta adevarul e ca si eu am fost panicat dar in timp i-ti v-a trece si o sa joci mai bine eu am 17 ani si joc in republicana unde sunt jucatori de 20-30-40 ani si jucatori buni deci incearca sa joci calm si nu te gandi la failuri.si inca ceva daca zici ca esti ar trebui sa nu mai joci cu dinastai pe care ii faci din 2 miscari cauta-ti un grup mai bun cu cine poti sa joci sa fie concurenta in joc altfel nu o sa mai faci progrese
BAFTA!

3 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Atunci cand stii ca esti bun si esti sigur pe calitatile tale nu are de ca sa iti fie "frica". Aceasta stare de neliniste este cauzata de faptul ca nu esti sigur pe ceea ce poti. Probalil prin fata blocului joci cu niste pusti care abia stiu da cu sutul in minge si tu crezi ca la antrenament vei fi zmeu.
Asadar coboara-te printre noi si nu incerca mai mult decat ceea ce esti in stare. happy

| HelppMe explică (pentru Ibrahimovic):

Frate,,joc cu alti mai mari ca mine afara si fac fata....eu stiu ca pot.dar nu stiu de ce imi este frica la antrenament si in meciurile echipei mele sad

| Toxyku a răspuns:

Aceasta emoti am avut-o toti la inceput, dar am trecut repede peste ea, primele 5 min sunt emotionnate pana atingi mingea, noi nu te putem ajuta decat sa strigi dupa pasa si sa de pagi in minge