| marius13k a întrebat:

Salut, imi poate spune cineva cum functioneaza schimbatoarele de bicicleta? Cand, si cum si de ce schimba viteaza? (in ce situatie), am inteles ca trebuie sa schimbi intr-un anumit fel...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu săptămâna viitoare vreau sa îmi cumpăr o bicicleta. Prima bicicleta, nici pe bicicleta nu știu sa merg. Dar învăț, iar partea asta cu vitezele habar nu am cu ce se mănâncă. Dar nu e nimic, totul se invata. Si merci pentru ca ai pus întrebarea... Și eu sunt interesat despre tot ce reprezinta biciclete.

| 1231242 a răspuns:

Salut!

Le-am stricat, deci sunt în măsură să ți expliclaughing
Ai schimbător de pinioane și de lanț, ideea este că sunt pentru viteză, cu cât la pinioane lanțul este mai în exterior, cu atât ai viteza mai mare, la lanț cu cât e mai sus cu atât trebuie să bagi mai multă forță în ele.(pentru viteză), per total pentru o plimbare obișnuită, nu văd de ce ai avea nevoie de schimbătoare?laughing

| anonimg a răspuns (pentru 1231242):

Poate să fie nevoie pentru pantă.

| G777 a răspuns:

E merg mereu pe aceeasi viteza.
Dar iti dau exemplu de o situatie:esti pe viteza 1, pedalezi si o sa ajungi la un punct in care o sa constai ca dai mai mult in gol atunci schimbi pe o foaie mai mare si tot asa...
Nu exista "un anumit fel" poti sa schimbi cand vrei si daca vrei