| VixMoldova10 a întrebat:

Imi puteti da va rog niste exercitii fizice pe care le pot face si acasa pentru a pune ceva muschi pe mine? Si cite ar trebui sa fac in fiecare zi?

Răspuns Câştigător
| Reins a răspuns:

Poti accesa YouTube pentru niste cardio care este foarte benefic dar poti de asemenea sa incerci :
-50-100 flotari pe zi ( in aprox. 2 luni o sa vezi rezultate bineinteles cu o dieta buna)
-3 serii de abdomene a cate 20-30 un exercitiu poti alege 3 de pe YT pentru mai multe parti ale abdome ului.
- genoflexiuni, lungituri, sarituri, alergat, bicicleta pentru picioare in mare parte.
-tractiuni ( daca poti )
cam atat imi vine acum happy poti incerca sa le faci zilnic cu pauze intre serii de 1minut sau sa le grupezi o data la 2 zile. Sper ca te-am ajutat, nu sunt instructor fitness ceva de genul fac si eu si se simte happy de la 5 flotari am ajuns la 25.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Reins):

Muschii se dezvolta in zilele de pauza si tu ii recomanzi "pe zi".

felicitari, o sa ramaneti amandoi doi firavi

Răspuns utilizator avertizat
| Reins a răspuns (pentru Cosmin86):

Prima zi o grupa musculara, a doua zi alta grupa..nu o lucrezi tot pe aceea si am zis " sau sa le grupezi o data la 2 zile"...cum doreste el si cum crede ca e mai bine.Cred ca este in regule din moment ce a intrebat de exercitii pentru acasa..la sala trebuie mai multa odihna pentru ca pui mai multa presiune happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru VixMoldova10):

Bun, nu poti sa mergi la sala, dar ce poti?

ai o bara de tractiuni? ai niste paralele? ce ai concret.

Si acasa poti sa pui presiune o gramada, daca stii sa te antrenezi happy

| Reins a răspuns (pentru Cosmin86):

Da dar el este la inceput si trebuie sa inceapa mai incet. happy Eu nu cred ca sunt asa grave exercitiile acelea sa faci pauze de 1zi pentru tot corpul. Mai mult de 40-50 minute nu dureaza

| Cosmin86 a răspuns (pentru VixMoldova10):

Ai tot ce-ti trebuie. Tu trebuie sa te axezi pe cateva exercitii, cele mai grele si eficiente, mai exact :

- muscle up ( daca nu poti, trebuie sa ajungi sa poti )
- flotari intr-o mana
- flotari la paralele
- tractiuni
- tractiuni intr-o mana
- tractiuni in triunghi ( cauta pe youtube triangle pull ups )
- stat in cap ( apoi stat in maini )
- frog stand ( cauta pe youtube cum se face )
- genuflexiuni intr-un picior
- back lever
- front lever

Astea trebuie sa le stapanesti. O sa-ti ia probabil 1-2 ani ( sau chiar mai mult ), dar cand o sa le stapanesti pe toate, o sa ai muschi ca lumea.

Orice antrenament, chiar si cel pentru avansati, trebuie sa dureze maxim 1 ora ( dupa 1 ora nivelul testosteronului scade ).

multi confunda intensitatea cu volumul... un antrenament cu adevarat greu si intens nu poate dura mai mult de 40-45 de minute ( daca poate dura mai mult, inseamna ca nu a fost suficient de intens )

11 răspunsuri:
| Vektor a răspuns:

Cauta pe youtube, google, facebook: BodyRockTV