Poti accesa YouTube pentru niste cardio care este foarte benefic dar poti de asemenea sa incerci :
-50-100 flotari pe zi ( in aprox. 2 luni o sa vezi rezultate bineinteles cu o dieta buna)
-3 serii de abdomene a cate 20-30 un exercitiu poti alege 3 de pe YT pentru mai multe parti ale abdome ului.
- genoflexiuni, lungituri, sarituri, alergat, bicicleta pentru picioare in mare parte.
-tractiuni ( daca poti )
cam atat imi vine acum poti incerca sa le faci zilnic cu pauze intre serii de 1minut sau sa le grupezi o data la 2 zile. Sper ca te-am ajutat, nu sunt instructor fitness ceva de genul fac si eu si se simte de la 5 flotari am ajuns la 25.
Prima zi o grupa musculara, a doua zi alta grupa..nu o lucrezi tot pe aceea si am zis " sau sa le grupezi o data la 2 zile"...cum doreste el si cum crede ca e mai bine.Cred ca este in regule din moment ce a intrebat de exercitii pentru acasa..la sala trebuie mai multa odihna pentru ca pui mai multa presiune
Bun, nu poti sa mergi la sala, dar ce poti?
ai o bara de tractiuni? ai niste paralele? ce ai concret.
Ai tot ce-ti trebuie. Tu trebuie sa te axezi pe cateva exercitii, cele mai grele si eficiente, mai exact :
- muscle up ( daca nu poti, trebuie sa ajungi sa poti )
- flotari intr-o mana
- flotari la paralele
- tractiuni
- tractiuni intr-o mana
- tractiuni in triunghi ( cauta pe youtube triangle pull ups )
- stat in cap ( apoi stat in maini )
- frog stand ( cauta pe youtube cum se face )
- genuflexiuni intr-un picior
- back lever
- front lever
Astea trebuie sa le stapanesti. O sa-ti ia probabil 1-2 ani ( sau chiar mai mult ), dar cand o sa le stapanesti pe toate, o sa ai muschi ca lumea.
Orice antrenament, chiar si cel pentru avansati, trebuie sa dureze maxim 1 ora ( dupa 1 ora nivelul testosteronului scade ).
multi confunda intensitatea cu volumul... un antrenament cu adevarat greu si intens nu poate dura mai mult de 40-45 de minute ( daca poate dura mai mult, inseamna ca nu a fost suficient de intens )
anonim_4396 întreabă: