| marius13k a întrebat:

Salut, imi puteti si spune si mie un site unde pot paria pe lupta dintre Floyd Mayweather si Logan Paul?

1 răspuns:
| Simpatic a răspuns:

De pariat nu am idee ca numai joc la pariuri de ani buni.
Dar as vrea sa fac o remarca la acest meci.
Nu mi se pare ok ce face acest cacanar numit Mayweather, adica s-a retras de ani buni si joaca acum pentru bani multi meciuri demonstrative, nu contest faptul ca e un boxer neintrecut la categoria sa cu 50 de victorii consecutive la profesionisti (neinvins) DAR nu este ok sa organizezi meciuri cu adversari mult mai slabi decat tine... daca avea sange-n instalatie se lupta cu nume mari din box de la momentul actual si chiar daca o lua trebuia sa fie cu capul sus.
In ultimile sale meciuri demonstrative s-a batut pe reguli de box cu campionul de la MMA mcgregor si cu un pusti bun din kickbox, deci nu cu boxeri adevarati, acum cu vloggerul asta care este si boxer dar fara experienta mare.
Pai Tyson avea sange-n instalatie, venea sa se bata pentru centura mondiala dupa ce cu o noapte inainte se drogase, asta zic eu sange-n coite nu cacanarul asta de Mayweather care este un lacom, nu ii mai ajung banii nenorocitului.