Pentru burta? Foarte simplu. abdomene. O sa vezi rezultate garantate daca te ti de treaba! :-)
Pai nu si tu crezi ca abdomenele te ajuta? eu asa cred, dar se pare ca mosu' cosmin86 e de alta parere
CARDIO : alergat, inot, bicicleta, etc. Dar pana la epuizare.
Cu sute de abdomene pe zi o sa reusesti doar sa te supra-antrenezi, ca vad cate sfaturi creatine ai primit pana acum. Abdomene si ridicari de picioare ( pentru zona inferiaora ) faci pentru dezvoltarea musculaturii abdomenului, NU pentru slabit.
Dar sincer, la 45 de kg nu stiu ce sa mai slabesti, ca pari deja destul de slab.
200 de abdomene pe seara, zi de zi.asa slabesti 10 kg in 2 luni.primele 2-3 zile ii greu, da dupa de obisnuiesti.si nu esti chiar ff gras.eu is fata, am 12 ani si 155 inaltime si am 48 de kg!
Sfat de copil mic, facand abdomene zilnic te supra-antrenezi.
Alea sunt pentru tonifierea musculaturii ( zona superioara a abdoemnului ), NU pentru slabit. mai documenteaza-te
Nenea! facand abdomene ti se preseaza grasimea de muschi si ramane doar muschi puternici. dupa aia, daca nu ii flosesti, ti se mai retrag si dupa-ai un abdomen plat! eu asa am facut!
Raman doar muschi puternici* scuze greseala
E irelevant ce-ai facut tu, unii nu fac abdomene DELOC si au patratele fara grasime, depinde de genetic, de alimentatie, etc. E posibil ca ce a functionat pentru tine sa nu functioneze pentru 80 % din persoane.
In mod sigur nu ai facut abdomen plat doar cu ce-ai zis si nu exista "se preseaza grasimea de muschi", grasimea se arde prin orice exercitiu ( prin altele, gen cardio, se arde mai repede, in functie de cate calorii arzi la un antrenament).
Dar e normal la 12 ani sa ai o exprimare de genul "se preseaza grasimea de muschi si raman doar muschi puternici" , cand o sa mai cresti o sa observi cum suna
Imi pare rau, nu stiam ca esti mai bine informat decat profesorul meu de sport! Scuzele mele!
Nu stiu exact ce ti-am raspuns tie de nu am dreptate, dar totusi, un profesor de sport nu e asa de bine documentat, are un salariu mic, o facultate mediocra si lucreaza doar cu copii.
Cere sfatul unui instructor care pregateste sportivi de performanta, sau vorbeste cu un medic sportiv sau macar documenteaza-te pe net pe un site de specialitate ( ex. getfit.ro, culturism.ro, etc.)
Http://www.youtube.com/watch?v=WQN1Y13GMkE pe acesta il urmez si eu de o luna si am mai adt si jos si abdomenul se si intareste.
Mersi baieti si fete imi pare rau ca nu am putut decat sa aleg un singur raspuns nu va suparati da
Greutatea ta ideala are fi 40 kilograme ...de ce iti faci griji...sari coarda
10 min de sarituri elimini 100 calorii
Eu tot am 12 ani si am 40 kg, insa mie imi spun slabuta, eu ma mirpentru ca eu ma cred grasa, insa nu e asa caci am oasele grele ci nu grasimea adauga greutate P.S. daca la tine nu este asa o situatie imi cer scuze =)