Deci luni : flotari + abdomen uite aici https://www.youtube.com/watch?v=uU1s3E3UWE8
exerciti gantere pentru piept.
marti : picioare:genoflexiuni, ridicari pe varfuri cu ganterele in maini, fandari
miercuri :sari coarda.+alergari
joi: faci din nou ce ai facut luni
vineri :brate cauti pe net exerciti pentru ele.nu tile scriu aici ca-s f multe
sambata : faci ce ai facut miercuri
duminica pauza
. funda?:
Cosmin poate nu are sustinere materiala sau nu are sala prin apropiere eu spre exempu mi-am facut acasa cu tot ce-mi trebuie nici eu nu am prin apropiere o sala de fitness cea mai aproape e de 68 kl de aici. cunosc cativa care si-au dat o forma frumoasa la corp numai din flotari si tractiuni.
Pai tu macar lucrezi tot corpul, ala cu flotari si abdomene lucreaza abdomen, piept si triceps.
p.s. : "cunosc cativa care si-au dat o forma frumoasa la corp numai din flotari si tractiuni", deci picioare zero )
Chiar daca vrei sa lucrezi doar cu corpul tau, important e sa lucrezi TOT CORPUL, toate grupele, daca vrei sa ai "forma frumoasa"
Da
Luni = Flotari descrescator 20-15-10-5, Marti = Abdomene descrescator 20-15-10-5, Miercuri = 5 Kg 50-45-40-35-30-25-20-15-10-5, Joi = 10 Kg 25-20-15-10-5, Vineri = 20 Kg 15-10-5, dar sa faci pauza intre ele adica faci 15 si dupa stai 3-4 minute si faci 10 si tot asa, sambata si duminica te odihnesti