| xCrazyWolf a întrebat:

In curand dam rezistenta la scoala. Ce ar exercitii m -ar putea ajuta sa am o rezistenta mai buna? Stiu ca coarda, alergatul. dar oare alergatul in casa pe loc ar merge? Sunt putin bolnav, si nu as vrea sa alerg afara.Alte exerciti mai stiti?

5 răspunsuri:
| JohnnyWylde a răspuns:

Cel mai bun este alergatul afara. Eu am urmat un program de alergat. Alergam 20 de minute luni miercuri si vineri si 15 minute marti si joi si in 2 luni am ajuns sa alerg peste 1 ora jumatate fara oprire. Viteza mi s-a imbunatatit foarte mult. Probabil ca nu ai timpul asta la dispozitie asa ca daca vrei sa te mentii in forma pentru proba ar trebui sa alergi in jur de 10-15 minute fara oprire pe zi (asta daca poti) si cred ca va fi ok

| boNNeR a răspuns:

Poti sa faci genoflexiuni depinde si din ce dati rezistenta dar alergatul ajuta mult

| Marius1985 a răspuns:

Alergatul pe loc nu te va ajuta prea mult. Du-te mla o sala de forta, si alearga pe banda, sau acasa sari coarda daca ai destul spatiu. La sala te poti duce si sa alergi doar, daca asta ai nevoie.

| xCrazyWolf explică (pentru JohnnyWylde):

Mda. problema e ca nu prea am timp. lunia stau pana la 2:30 la scoala, la 3:15 trebuie sa merg la antrenament de fotbal. cand vin e deja noiapte si trebuie sa-mi fac tema. la fel miercuri. martia stau pana la 3 la scoala si la 5 am ore. sad

| JohnnyWylde a răspuns (pentru xCrazyWolf):

Cea mai buna solutie, dupa parerea mea, ar fi sa alegi 15 minute fara oprire apoi cateva exercitii de relaxare a muschilor si va fi OK