Binenteles ca e OK! E OK si cu apa ba din contra cu apa e cel mai bine pentru ca e curata nu contine tot felul de zaharuri, conservanti etc.
Ai cateva luni de antrenament si deja esti expert? eu cand practicam acest sport tu batea-i cu lingura in geam... ) si de unde sti tu, ca tu ai dreptate si nu eu? aaa era sa uit : ai citit undeva... )) Experimenteaza NU citeste atunci poti spune ca stii ceva! Oricum fiecare face cum vrea, nu-i asa? Eu mi-am spus parerea, spune-o si tu pe a ta dar nu spune nimanui sa nu-si spuna parerea crezandu-te tu cel mai destept! Bafta!
Imi pare rau pentru tine dar am vreo 6 ani de culturism si nu este parerea mea dar se pare ca tu esti prea prost infrormat.Aici nu ne dam cu parerea, aici trebuie sa ajutam uni oameni in legatura cu problemele lor in sport dar se pare ca tu nu stii lucrul asta.Te vad foarte"profesionist" in clulturism si vreau sa imi explici si mie(ca doar am cateva luni de antrenament) de ce este bine sa bei creatina doar cu apa.Astept raspunsul tau de expert in culturism
Nu neaparat.Iti poti cumpara de pe net dextroza care este 10 lei/KG si poti combina creatina+dextroza(care este carbo)+apa si este mult mai ieftin asa.
Cipi1212 întreabă: