Nu conteaza raportul inaltime/greutate, poti sa ai si 100kg si sa nu fi gras (sau sa ai 70 si sa fii gras), conteaza procentul de grasime VS procentul de masa musculara.
Moderatorii ar trebui sa iti puna intrebarea pe prima pagina a site-ului ca sa vada toti batutii in cap de aici (adica 99%) ca sala nu opreste cresterea in inaltime. Asa cum ii vad ca baga oamenii in eroare de ani de zile. Greutatea pe care o ai la 1, 92 este foarte buna.
Mulțumesc mult!
Pai chiar ar trebui, eu nu voiam sa ma apuc de sala din cauza asta!
Și erau mulți și aici care mi au spus ca nu o sa mai cresc!
Am ajuns la concluzia ca înălțimea depinde doar de genetic!
Salut! Uita-te în oglindă și vezi. Eu cunosc un băiat care are 1.83 și are 80 de kg și nu îmi pare gras deloc.
Teai înălțat de la sală sau ce spui tu?
Trage-l de burta sa vezi daca ai de unde sau nu. Asa si eu am 1.87 si vreo 83 de kile plus ceva colacei de grasime...
Ahaha!
Grăsime nu prea am!
Dar parca sunt prea puține 85 de kg!
Nu breh, stai calm. Daca mai pui muschi masiv pe tine, poate mai merg cateva kile in plus, dar in mod normal nu ai nevoie sa ai o tona...
Să ști că corpul poate reține multă apă. Tipul acela avea puțină grăsime pe abdomen, dar nu puteai să spui că e gras. De aceea i-am și spus să se uite în oglindă, pentru că așa poate să vadă dacă chiar este nevoie să slăbească.
Nici eu nu sunt gras, dar cand stau pe scaun pot sa ma apuc de grasimea de pe burta. Asa daca ma vezi pe strada ai zice ca sunt slab...
Am înțeles
Depinde ce constitutie ai. Eu sunt mezomorf si sunt ca un tanc de la o varsta frageda
Kanabiss întreabă:
Octavian_Constantin_2000 întreabă:
Cipi1212 întreabă: