anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, in urma cu o săptămână mi-am luat niște lovituri la sparring (la kickbox), loviturile n-au fost direct în cap, au fost lovituri in garda mea (în mâinile mele sprijinite de cap), persoana respectiva a purtat mănuși normale de kickbox(la fel si eu), la sfârșit nu m-a durut nimic dar a doua zi aveam mici amețeli când faceam activitate fizică, 1-2 zile nu simțeam nimic dar acum parcă a apărut iar o ușoară durere când dau din cap mai tare sau alerg, nu amețesc absolut deloc dar simt un disconfort in partea stângă a capului, durerea apare de obicei după-masa si nu e constanța, vreau păreri de la persoane cât de cât specializate si de la sportivi practicanți de sporturi de contact. Urmează să mă duc la medic daca mai persistă.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu zic sa mergi la medic.

| raMLesS a răspuns:

Pai cum se manifestau ametelile? Si ce fel de activitate faceai? Daca stai pe loc si te ridici brusc si alergi de exemplu, atunci e posibil sa patesti, dar nu cred ca e cazul la tine.
Ai mancat cum trebuie in zilele acelea? Eu mai patesc asa cand ma antrenez fara sa mananc cum trebuie.
Si ce te doare, craniul in sine? Daca e craniul e normal si o sa-ti treaca.
Daca e capul, recomand sa te uiti mai bine la ce mananci, ai tot ce trebuie in alimentatie? Consuma mai multa proteina(branza, oua, carne), apoi treci si la carbohidrati (paste, orez, etc...)
Daca ai alimentatia ok, si simti ca te doare capul, mai bine mergi la medic.